Thumbnail

Πώς να κάνεις το γρήγορο σεξ να είναι το καλύτερο Πώς να κάνεις το γρήγορο σεξ να είναι το καλύτερο

Η διάρκεια δεν είναι το παν
Δεν υπάρχει ακριβή χρονική διάρκεια για να θεωρείται πως το σεξ είναι καλό. Ακόμη και οι σύντομες ερωτικές συνευρέσεις μπορούν να μετατραπούν σε στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα. Δες πώς.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις την τοποθεσία

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, το ίδιο και την κρεβατοκάμαρα. Μπορεί αν' αυτού να επιλέξετε το αυτοκίνητο, το μπάνιο ή την κουζίνα. Ειδικά ο πάγκος της κουζίνας μπορεί να έχει το ιδανικό ύψος για μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση.

Προετοιμάσου ερωτικά

Μπορεί το γρήγορο σεξ να είναι αυθόρμητο, αλλά έχεις τη δυνατότητα να προετοιμάσεις το έδαφος από πριν. Πώς; Στέλνοντας ερωτικά μηνύματα στον σύντροφό σου, περιγράφοντας του τι θα ακολουθήσει. Δεν θα κρατιέται να σε συναντήσει. 

Μην αναλώνεσαι σε περιττές κινήσεις

Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείς με το να βγάζεις τα ρούχα σου. Άφησε τα χέρια του να σε διεγείρουν και μετά βγάλτε τα απολύτως απαραίτητα. 

Ο οργασμός στο γρήγορο σεξ δεν αποτελεί πάντα προτεραιότητα

Σίγουρα, ο οργασμός είναι το ζητούμενο, αλλά δεν είναι το παν στο γρήγορο σεξ. Αν το σεξ θα διαρκέσει μόνο μερικά λεπτά, ενδεχομένως, να μην έχεις οργασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το απολαύσεις. 

Τα οφέλη του γρήγορου σεξ

Το γρήγορο σεξ μάς χαλαρώνει από το στρες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το άγχος της απόδοσης, αφού αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο καλά, αλλά το πόσο γρήγορα. Αυξάνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία, η οποία είναι φυσιολογικό να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Το κλασσικό σεξ αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία και θέλει προγραμματισμό, ενώ η γρήγορη σεξουαλική συνεύρεση μάς λύνει τα χέρια και μας προσφέρει ευελιξία.

Διάβασε επίσης 

Πώς να πετύχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου

Πώς να έχεις οργασμούς: Η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να μας συμβουλεύσει

Αυτά που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ

 

 Πηγή 

Home