«Πέρα απ’ τον χειμώνα»

Όλα αρχίζουν στο Μπρούκλιν τον Δεκέμβριο του 2015, κατά τη διάρκεια της χειρότερης θύελλας των τελευταίων ετών. Επιστρέφοντας από τον κτηνίατρο και τελώντας υπό σύγχυση και ανησυχία για τον γάτο του, ο Ρίτσαρντ Μπάουμαστερ τρακάρει ελαφρά τη Lexus της Έβελιν Ορτέγα.

Εκείνος προσφέρεται αμέσως να αναλάβει τη ζημιά και της δίνει την κάρτα του, εκείνη όμως πανικοβάλλεται και τρέπεται σε φυγή. Μόνο που λίγες ώρες αργότερα, εμφανίζεται απρόσμενα στην πόρτα του εκλιπαρώντας για βοήθεια. Ο Ρίτσαρντ προσπαθεί να την ηρεμήσει και να αποκρυπτογραφήσει τα λόγια της, που βγαίνουν με δυσκολία.

Στην προσπάθειά του αυτή καλεί ενισχύσεις: τη γειτόνισσά του Λουσία Μαράθ. Μόνο που κανείς τους δεν υποψιάζεται πού θα οδηγήσει αυτή η μοιραία συνάντηση και πόσα θα ανακαλύψουν στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των αναμνήσεων και στα μονοπάτια που θα ακολουθήσουν για να σώσουν την Έβελιν από το μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της.


Ένα περιπετειώδες ταξίδι που ενώνει για πάντα τρεις μοναχικούς ανθρώπους και ανασκαλεύει τις στάχτες του παρελθόντος, για να λυτρώσει τις ψυχές τους από ενοχές και πληγές που αιμορραγούν. Μια ιστορία του σήμερα που στηρίζει τη δύναμή της στο χθες. Μια ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στην απώλεια και στην αγάπη, στον πόνο και στον έρωτα, στο μίσος και στη φιλία, στις κτηνωδίες που προκαλούν οι άνθρωποι και στην ελπίδα για μια δεύτερη ευκαιρία.
 

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ