Thumbnail

Απεβίωσε η πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Εύη Παπαδοπούλου Απεβίωσε η πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Εύη Παπαδοπούλου

Μια δυναμική γυναίκα, που ήξερε πάντα να δίνει
Απεβίωσε σήμερα, Παρασκευή, η επιχειρηματίας Εύη Παπαδοπούλου, πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου και τέως πρόεδρος της Europa Donna Ευρώπης, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Μια στενάχωρη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο, καθώς η Εύη Παπαδοπούλου απεβίωσε νωρίτερα σήμερα. 

Μια δυναμική γυναίκα, που όσοι τη γνώριζαν έχουν να λένε για τον δοτικό χαρακτήρα της, γεγονός που την οδήγησε στο να αναπτύξει μια πολύχρονη φιλανθρωπική δράση. 

Συγκεκριμένα, διετέλεσε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνοσπονδίας για τον Καρκίνο του Μαστού Europa Donna το 2018, ενώ υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών και πρόεδρος της Europa Donna Κύπρουόπως και μέλος επιτροπών του υπουργείου Υγείας. Το 2017, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της, υλοποιήθηκε ένα έργο χρόνων, το εξειδικευμένο Κέντρου Μαστού για όλες τις γυναίκες της Κύπρου, υποστηριζόμενο από την κινητοποίηση του κόσμου. 

Η Εύη Παπαδοπούλου από το 1976 άρχισε να εργάζεται στην KEAN Soft Drinks Ltd, δημιουργώντας το τμήμα μάρκετινγκ του ομίλου, κατέχοντας μάλιστα  από το 2000 τη θέση Marketing Director. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος της μητρικής εταιρείας της ΚΕΑΝ, Τάκης Χριστοδούλου, καθώς και μέλος του συμβουλίου της και των άλλων 4 θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου.          

Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Βιομηχανικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού την περίοδο 1991-1995, καθώς επίσης και σε διάφορες επιχειρηματικές επιτροπές της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ.

Παράλληλα, διετέλεσε μέλος και στέλεχος του International Young Presidents Organisation (YPO), καθώς και μέλος του Curium Rotary Club. Υπήρξε στρατηγικός επιχειρηματικός εταίρος του Cyprus Institute of Marketing και της απονεμήθηκε από κοινού με την αδελφή της Κικούλα Κότσαπα το τιμητικό Βραβείο “Business Leaders Awards” του ΚΕΒΕ στην κατηγορία “Βιομηχανία”.

Η οικογένεια της Europa Donna Κύπρου με μια λιτή ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση, αποχαιρετώντας το τόσο αγαπητό μέλος της. 

 

 

Home