Thumbnail

Φαντάσου μια 12μελή οικογένεια με τον καθένα να είναι διαφορετικό ζώδιο Φαντάσου μια 12μελή οικογένεια με τον καθένα να είναι διαφορετικό ζώδιο

Ποιο ρόλο θα είχε ο καθένας;
Κάνε εικόνα και φαντάσου πώς θα ήταν να ήσουν μέλος μιας οικογένειας και να έπρεπε να συνυπάρξεις με όλα ανεξαιρέτως τα ζώδια. Και συνεπώς, με όλα τα ανεξαιρέτως τα χαρακτηριστικά τους! Ποιος θα είναι ποιος, λοιπόν;

Κριός: 

Είναι ο θείος που αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα. Έχει το δικό του στιλ και ξεχωρίζει. Μόνο που μόλις ξεκινήσει να μιλά για τα ερωτικά του, ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Ταύρος:

Είναι ο φαινομενικά cool μπαμπάς. Προαπαθεί πολύ αλλά δεν τα καταφέρνει. Παρ' όλα αυτά είναι γλυκούλης!

Δίδυμος:

Είναι η θεία που μικροδείχνει, έχει λογαριασμούς σε όλα τα social media κι εννοείται σε παρακολουθεί στενά.

Καρκίνος:

Είναι το νεογέννητο μωρό που έχει όλη την προσοχή της οικογένειας. Είναι όλοι συνεχώς από πάνω του και τον βγάζουν φωτογραφίες.

Λέων:

Είναι η μαμά. Ξέρει όλα τα μυστικά της οικογένειας. Κάθε βράδυ μετά τη δουλειά, δεν ξεχνά ποτέ να πιει ένα ποτηράκι κρασί.

Παρθένος:

Είναι η ξεροκέφαλη μεγάλη αδελφή. Προσποιείται πως είναι το καλό παιδί της οικογένειας, αλλά για τα μικρότερά της αδέλφια είναι ο χειρότερος εφιάλτης.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια σε μία σχέση

Ζυγός:

Δε θα πω πολλά. Είναι ο θείος που σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια λέει τη θρυλική ατάκα: «Εγώ θα κάτσω με τη νεολαία».

Σκορπιός:

Είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Αυτός που θεωρούν οι όλοι ότι τα θαλασσώνει συνεχώς.

Τοξότης:

Είναι η drama queen θεία. Καλά ξεμπερδέματα!

Διάβασε ακόμη: Οι μικροί και μεγάλοι ψεύτες του ζωδιακού

Αιγόκερως:

Ο μεγαλύτερος ξάδελφος με σύνδρομο ανωτερότητας που μισεί όλους τους άλλους. Είναι το καμάρι της οικογένειας με τα πολλά πτυχία και το σπουδαίο μυαλό.

Υδροχόος:

Είναι η πλούσια single θεία. Ισχυρίζεται πως όλοι συνομωτούν εναντίον της και πως έχει δει φάντασμα. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να μην;

Ιχθύς:

Είναι το κακομαθημένο μικρό ξαδελφάκι. Οι μεγάλοι τον λατρεύουν, αλλά οι συνομήλικοί του θέλουν, μάλλον, να τον σπάσουν στο ξύλο.

Δες ακόμη: Αυτά είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια

Πηγή

Home