Thumbnail

Το νέο φετίχ της Gigi Hadid που θα αποδείξει το στυλ σου Το νέο φετίχ της Gigi Hadid που θα αποδείξει το στυλ σου

Σου έχουμε μιλήσει ήδη γι' αυτό το αξεσουάρ...
Το φόρεσαν ήδη πολλές influencers, όμως η εμφάνισεις της Gigi Hadid πιστοποίησαν την επέλασή του. Το αξεσουάρ που όλες χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι είναι βγαλμένο από το συρτάρι της γιαγιάς.

Και μιλάμε φυσικά για τις αλυσίδες στα γυαλιά ηλίου που έχουμε ήδη δει να κατακτούν τη street μόδα. Αυτό είναι το νέο φετίχ και του ''it'' model, έτσι όπως φαίνεται τουλάχιστο από τις πρόσφατες εμφανίσεις της.

Διάβασε ακόμα: Κι όμως, αυτό το micro trend θα αναδείξει το στιλ σου

Η Gigi λοιπόν στόλισε τα γυαλιά ηλίου της με μια αλυσίδες με πέρλες, όχι μια, όχι δύο αλλά πάρα πολλές φορές το τελευταίο διάστημα θέλοντας να μας ενημερώσει για τη νέα super cool τάση στα αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Gigi Hadid sunglasses chain

To διάσημο κορίτσι της μόδας, συνδύασε το συγκεκριμένο αξεσουάρ με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ρετρό στυλ, και μας έπεισε να το δοκιμάσουμε κι εμείς. Κι όσο κι αν μας φαίνεται περιττή αυτή η λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας, αυτό το micro trend κάνει τελικά την διαφορά.

Gigi Hadid pearl chain

Gigi Hadid sunglasses

Πάντως οι αλυσίδες με πέρλες, δεν είναι η μόνη σου επιλογή αν θες να ακολουθήσεις το νέο micro trend, αφού μεγάλοι οίκοι φρόντισαν να κυκλοφορήσουν διάφορα σχέδια, από πλαστικό, ξύλο ή ακόμα και κοχύλια που ταιριάζουν και σε διαφορετικά στυλ.

Διάβασε ακόμα: Η Gigi Hadid μόλις φόρεσε σε ένα σύνολο τις 4 μεγάλες τάσεις της Άνοιξης

Home