Thumbnail

Τα μαγιό που σχεδίασε η Selena Gomez δεν είναι σαν όλα τ' άλλα Τα μαγιό που σχεδίασε η Selena Gomez δεν είναι σαν όλα τ' άλλα

Η ποπ σταρ ετοίμασε μια σειρά για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές εμπνευσμένα από τα Bond girls
Το καλοκαίρι του 2017 η Selena Gomez υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Σήμερα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σχεδιάζοντας για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές.

Η δημοφιλής ποπ σταρ συνεργάστηκε με το brand Krahs Swims το οποίο ανήκει στην πολύ καλή φίλη της, Theresa Marie Mingus, σχεδιάζοντας δύο διαφορετικά μαγιό, ένα ψηλόμεσο μπικίνι και ένα ολόσωμο με φερμουάρ στο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένα για να κρύβουν ουλές και σημάδια στο σώμα.

«Προτιμώ να φοράω μαγιό που μπορούν να καλύψουν το σημάδι της εγχείρισης και με κάνουν να νιώθω πιο άνετα» σημείωσε μιλώντας σχετικά για τα δύο Bond-girl style μαγιό που σχεδίασε η Gomez.

selena gomez swimwear

Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι του 2017 λόγω της χρόνιας μάχης που δίνει με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, ένα αρκετά σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα. Το νεφρό της «έδωσε» η κολλητή φίλη της, Francia Raisa, η οποία έσωσε τη ζωή της τραγουδίστριας.

Η Selena Gomez, με δύναμη ψυχής, σόκαρε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε ότι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram. Στη μία απεικονίζεται στο νοσοκομείο μαζί με τη δότρια και στις άλλες δύο δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση.

Selena Gomez swimwear

Όπως ανέφερε για τα δύο  ''Πέρασα όμορφα σχεδιάζοντας τα. Το διασκέδασα πολύ. Το ένα από τα δύο σχέδια είναι ένα ψηλόμεσο μαγιό με ζώνη που κρύβει τις ουλές από τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε και με κάνει να αισθάνομαι άνετα.''

Διάβασε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το οικονομικό μαγιό που θες αυτό το καλοκαίρι

Home