Thumbnail

Έχεις δει τη νέα τσάντα-smartphone του οίκου Louis Vuitton; Έχεις δει τη νέα τσάντα-smartphone του οίκου Louis Vuitton;

Το μέλλον αποτυπώνεται και στα αξεσουάρ του οίκου...
Το φουτουριστικό πνεύμα του Nicolas Ghesquière προχώρησε σε ασύλληπτα επίπεδα για το σόου του οίκου Louis Vuitton.

O καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού brand παρουσίασε την cruise συλλογή του για το 2020 στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα για τον σκοπό ''έκλεισε'' το κέντρο πτήσης TWA του αεροδρομίου JFK. 

“Είμαι αρκετά τυχερός που προσγειώθηκα στο TWA στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω “, σημείωσε ο Ghesquière μετά το σόου του. Μέχρι εδώ όλα καλά... Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής επιλέγει μια ιδιαίτερη τοποθεσία για να πραγματοποιήσει όλα αυτά που έχει στο μυαλό του. Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν είχε ''προσγειωθεί''  από το Fondation Maeght μέχρι το Μουσείο Miho στο Κιότο.

Αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των ''εκλεκτών''  που ταξίδεψαν στο Μεγάλο Μήλο για να παρευρεθούν στο σόου του σχεδιαστή δεν ήταν άλλο από τις τσάντες με το θρυλικό μονόγραμμα LV, αρκετές από τις οποίες είχαν επάνω τους ενσωματωμένες τηλεοπτικές οθόνες. Στην πραγματικότητα, ήταν τα πρωτότυπα μιας τσάντας-smartphone που ονομάζεται ‘Connected’ και όταν κυκλοφορήσει, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFi και να προβάλουν περιεχόμενο από μια αποκλειστική πλατφόρμα της Louis Vuitton.

Διάβασε ακόμα: Η Virginie Viard κέρδισε το στοίχημα στο πρώτο της show για τον οίκο Chanel

Home