Thumbnail

Με ένα exotic fashion party η Ραμόνα Φίλιπ μάς σύστησε τη νέα της συλλογή από... υπέρκομψες εσπαντρίγιες! Με ένα exotic fashion party η Ραμόνα Φίλιπ μάς σύστησε τη νέα της συλλογή από... υπέρκομψες εσπαντρίγιες!

Η σχεδιάστρια έβαλε την υπογραφή της στο απόλυτο αξεσουάρ των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων...
Η Ραμόνα Φίλιπ παρουσίασε τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή και την πρώτη της συλλογή από εσπαντρίγιες σε ένα cocktail party με εξωτικό διάκοσμο εμπνευσμένο από τροπικά τοπία και ειδυλλιακές παραλίες.

Η σχεδιάστρια για την καλοκαιρινή σεζόν διοχετεύει την ασταμάτητη έμπνευσή της σε εσπαντρίγιες περιορισμένης έκδοσης με στόχο τη συμπλήρωση της νέας capsule συλλογής Ramon Filip, η οποία περιέχει ευκολοφόρετα και ανάλαφρα κομμάτια με αισθητική σαφάρι, ιδανικά για ταξίδια και διακοπές με στυλ.

 

Η σειρά Ramon Filip X Meraki περιλαμβάνει μια εκλεκτική ποικιλία από χειροποίητες εσπαντρίγιες σε γήινα χρώματα, κατασκευασμένες στην Ισπανία από το πιο μαλακό ιταλικό δέρμα Napa. Λεπτομέρειες όπως οι πλεκτές σόλες, τα διακοσμητικά studs και το κομψό design, τις καθιστούν μοναδικές, όπως επίσης και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από τους ειδικούς του είδους, την εταιρία Meraki Company.

Τα βαμβακερά και σιφόν υφάσματα, οι δομημένες λεπτομέρειες, οι αέρινες σιλουέτες και η χρωματική παλέτα με αποχρώσεις άμμου, έντονα κόκκινα και κλασικά μαύρα, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής ιδανικά για ταξίδια και διακοπές με στυλ.

Η σχεδιάστρια λάτρης και η ίδια του Riviera style, για ακόμα μια φορά μας παρουσιάζει ένα διαχρονικό feminine κομμάτι η τέλεια πινελιά στη νέα της καλοκαιρινή συλλογή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη φιλοξενία της σχεδιάστριας με ανεβαστικούς ρυθμούς, cocktails, εξωτικές γεύσεις, ενώ θαύμασαν από κοντά τις δημιουργίες της.

Ramon Filip

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

noni kyprianou

Νόνη Κυπριανού

Εvgenia Kassianidou

Ευγενία Κασσιανίδου

Ismini Papakosta

Ισμήνη Παπακώστα

elva rossidou

Έλβα Ρωσσίδου, Έλενα Ανδρέου, Ιωάννα Τσίβικου

maria ioannou

Άντρη Θεοδοσίου, Μαρία Ιωάννου

marita vasileiou

Μαρίτα Βασιλείου

maria christou

Μαρία Χρήστου

Alina Vescan

Alina Vescan

ramona filip

Άντρη Θεοδοσίου, Ραμόνα Φίλιπ, Βικτώρια Καλυβίτου, Anna Homenko

Home