Με ένα exotic fashion party η Ραμόνα Φίλιπ μάς σύστησε τη νέα της συλλογή από... υπέρκομψες εσπαντρίγιες!

Η σχεδιάστρια για την καλοκαιρινή σεζόν διοχετεύει την ασταμάτητη έμπνευσή της σε εσπαντρίγιες περιορισμένης έκδοσης με στόχο τη συμπλήρωση της νέας capsule συλλογής Ramon Filip, η οποία περιέχει ευκολοφόρετα και ανάλαφρα κομμάτια με αισθητική σαφάρι, ιδανικά για ταξίδια και διακοπές με στυλ.
 
Η σειρά Ramon Filip X Meraki περιλαμβάνει μια εκλεκτική ποικιλία από χειροποίητες εσπαντρίγιες σε γήινα χρώματα, κατασκευασμένες στην Ισπανία από το πιο μαλακό ιταλικό δέρμα Napa. Λεπτομέρειες όπως οι πλεκτές σόλες, τα διακοσμητικά studs και το κομψό design, τις καθιστούν μοναδικές, όπως επίσης και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από τους ειδικούς του είδους, την εταιρία Meraki Company.

Τα βαμβακερά και σιφόν υφάσματα, οι δομημένες λεπτομέρειες, οι αέρινες σιλουέτες και η χρωματική παλέτα με αποχρώσεις άμμου, έντονα κόκκινα και κλασικά μαύρα, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής ιδανικά για ταξίδια και διακοπές με στυλ.

Η σχεδιάστρια λάτρης και η ίδια του Riviera style, για ακόμα μια φορά μας παρουσιάζει ένα διαχρονικό feminine κομμάτι η τέλεια πινελιά στη νέα της καλοκαιρινή συλλογή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη φιλοξενία της σχεδιάστριας με ανεβαστικούς ρυθμούς, cocktails, εξωτικές γεύσεις, ενώ θαύμασαν από κοντά τις δημιουργίες της.

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

Νόνη Κυπριανού

Ευγενία Κασσιανίδου

Ισμήνη Παπακώστα

Έλβα Ρωσσίδου, Έλενα Ανδρέου, Ιωάννα Τσίβικου

Άντρη Θεοδοσίου, Μαρία Ιωάννου

Μαρίτα Βασιλείου

Μαρία Χρήστου

Alina Vescan

Άντρη Θεοδοσίου, Ραμόνα Φίλιπ, Βικτώρια Καλυβίτου, Anna Homenko

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ