Η πριγκίπισσα Diana δεν φορούσε Chanel και ο λόγος είναι πραγματικά λυπηρός

Ποιός άλλωστε θα ξεχάσει το μαύρο θεόστενο φόρεμα του 1994 από την σχεδιάστρια Christina Stambolian και το σάλο στα βρετανικά πρωτοσέλιδα για την LBD στιγμή της Diana όταν οι φήμες για την απιστία του Καρόλου έκαναν τον γύρο του κόσμου. H πριγκίπισσα εκείνη τη στιγμή επισκίασε κάθε επίδοξη αντικαταστάτριά της, ενώ η σέξι επιλογή της έκανε την βασίλισσα να ''κοκκινίσει από ντροπή''.

Διάβασε ακόμα: Το φόρεμα από την τελευταία συναυλία της Amy Winehouse πωλήθηκε για 243.000 δολάρια

Μετά τον χωρισμό της από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, η Lady D άλλαξε σε ένα πιο χαλαρό σπορ προφίλ και απαλλάχτηκε από τα συντηρητικά σύνολα της μοναρχίας. Πότε με το so-hot-right-now κολάν ποδηλασίας και oversized φούτερ στην καθημερινότητά της, άλλοτε με επώνυμες τουαλέτες για επίσημες εκδηλώσεις έγινε το απόλυτο είδωλο της εποχής. 

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski φόρεσε την απόλυτη 80s athleisure τάση και είμαστε μαζί της!

Όμως, παρόλο που τιμούσε συχνά τα μεγάλους brands, η ίδια απέφευγε ένα συγκεκριμένο ιστορικό οίκο. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον οίκο Chanel και η ίδια εξήγησε τον λόγο.

Το 1996 η Diana ταξίδεψε στην Αυστραλία, όπου μίλησε με τον σχεδιαστή Jayson Brundson, αποκαλύπτοντάς του ότι αρνήθηκε να φορέσει τα παπούτσια της Chanel επειδή το διπλό C της θύμισε τα αρχικά του Charles και της Camilla.

“Eίχα να κάνει σίγουρα με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ηταν αμέσως μετά το διαζύγιο”, είπε ο σχεδιαστής. “Τα παπούτσια νομίζω ότι είχαν τοποθετημένα τα χρυσά C επάνω τους”.

Διάβασε ακόμα: Tο νέο τρέιλερ του Emily in Paris μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο μόδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ