Thumbnail

H Emily Ratajkowski φόρεσε την απόλυτη 80s athleisure τάση και είμαστε μαζί της! H Emily Ratajkowski φόρεσε την απόλυτη 80s athleisure τάση και είμαστε μαζί της!

Θέλουμε ν' αντιγράψουμε το look τώρα αμέσως!
Αυτό το κορίτσι είναι retro lover και το φωνάζει... Και μάλιστα το δείχνει με τον πιο σέξι τρόπο. Όπως αυτό το αθλητικό σύνολο α λα Jane Fonda την δεκαετία του '80 που φόρεσε για να πάει στο... μανάβικο!

Με crop top και κολάν ποδηλασίας σε καυτό κόκκινο χρώμα ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου και sneakers Nike Cortez, το ''it'' model βρέθηκε στο LA και ανέβασε την θερμοκρασία.

Emily Ratajkowski athleisure look

H EmRata που την είδαμε πρόσφατα στο MET Gala να αναβιώνει ένα από τα iconic 70s looks της Cher στο ροζ χαλί, δεν κρύβει την αδυναμία της στα είδωλα του παρελθόντος από την Lady Diana μέχρι και την Jane Fonda δίνοντας ένα σύγχρονο στυλ σε ιστορικά σύνολα. Είτε με ένα φλοράλ φορεματάκι είτε με ένα braless top, με oversized φούτερ ή mom jeansτο 27χρονο αυτό κορίτσι κάνει τα πιο vintage-like κομμάτια να δείχνουν απόλυτα συγχρονισμένα με την εποχή.

Διάβασε ακόμα: Σ' αυτό το προϊόν οφείλει την bronze επιδερμίδα της η Emily Ratajkowski

emily ratajkowski street fashion

Emily Ratajkowski street looks

Δεν ξέρω φυσικά κατά πόσο θα τα τολμούσαμε όλα -η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σύνολο χρειάζεται και κάποιους βασικούς κοιλιακούς- αλλά το σίγουρο είναι ότι αν να την ακολουθήσουμε δεν θα βγούμε χαμένες.

Διάβασε ακόμα: 5 κομμάτια που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το στιλ της Emily Ratajkowski

Home