Thumbnail

Δεν είμαστε σίγουρες αν θα σου αρέσουν αυτά τα σανδάλια που επέστρεψαν από τα 90s Δεν είμαστε σίγουρες αν θα σου αρέσουν αυτά τα σανδάλια που επέστρεψαν από τα 90s

Τα iconic παπούτσια τα φόρεσε πρώτη η Suki Waterhouse και θα σε πείσει να τα αγοράσεις κι εσύ
Το όνειρο κάθε millennial έγινε πραγματικότητα... Ένα shoe style από την δεκαετία του '90 επέστρεψε και δίχασε τον κόσμο της μόδας, κι εμείς δεν είμαστε και τόσο σίγουρες αν θα ακολουθήσουμε.

Το ''νέο'' έρχεται από τον Steve Madden που συντονίστηκε με τα 90s και θεώρησε δεδομένη την ''επιτυχία'' να επαναφέρει ένα στυλ που σίγουρα νοστάλγησαν οι φαν της δεκαετίας. 

Τα “Slinky”platform sandals -ναι, αυτά με την χοντρή σόλα από  αφρό και καουτσούκ- επιστρέφουν με μια αποκλειστική capsule συλλογή για την Urban Outfitters. Το iconic στυλ έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 1994, και φορέθηκε από όλες εκείνη την εποχή. “Αποφασίσαμε τώρα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψουμε ξανά αυτά τα στυλ” δήλωσε ο Madden σε δελτίο τύπου.

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα φορέσεις αυτά τα ''άσχημα'' σανδάλια που είναι φέτος τάση;

steve madden urban outfitters

Τα Slinky σχέδια, τα οποία κοστίζουν κάτι λιγότερο από 70 ευρώ, έρχονται σε έντονο ροζ, φανταχτερό lime και μαύρο, ενώ τα thong sandals, τα οποία πωλούνται λίγο πιο οικονομικά, έρχονται σε μαύρο, πορτοκαλί κι ένα πολύχρωμο μεταλλιζέ. 

Πάντως, θα σε δικαιολογήσω αν τα κατατάσσεις στην κατηγορία των ''ugly'' shoes του καλοκαιριού, όμως μην προλάβεις να τα στείλεις στο πυρ το εξώτερον προτού ρίξεις μια ματιά στον τρόπο που τα φόρεσε το διάσημο μοντέλο Suki Waterhouse. Ίσως έτσι αναθεωρήσεις...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A @simonmillerusa ensemble ?

A post shared by Suki (@sukiwaterhouse) on

Διάβασε ακόμα: Κι όμως, υπάρχει η οικονομική εκδοχή της τσάντας που κρατάνε όλες οι influencers

Home