Thumbnail

Τα αμφιλεγόμενα flip flops που θα αποδείξουν πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι Τα αμφιλεγόμενα flip flops που θα αποδείξουν πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι

Τα φόρεσε μόλις η Kendall Jenner και έχουν μπει στην shopping list μας
Την Kendall Jenner ''τσάκωσε'' ο φωτογραφικός φακός στην Καλιφόρνια να κάνει τα ψώνια της και να βάζει βενζίνη στο αμάξι της με ένα απόλυτα καλιφορνέζικο look.

Το ''it'' model, reality star και fashion influencer συνδύασε το μπλε τζιν της με ένα crop top με λουλούδια του αγρού, όμως αυτό που απογείωσε το casual σύνολό της ήταν ένα ζευγάρι μαύρα flip flops.

Το περιζήτητο κορίτσι της μόδας φόρεσε ένα ζευγάρι σανδάλια με kitten heels διατηρώντας απλό το στυλ της, ενώ ταυτόχρονα έκανε ''δήλωση μόδας'' με την πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού.

Kendall Jenner kitten flip flops

Στον πυρετό των 90s οι γνωστές σε όλους λαστιχένιες παντόφλες παραλίας, εμφανίστηκαν φέτος με λεπτό μικρό τακουνάκι για να φορεθούν στην πόλη και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα του καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμα: Οι τάσεις του Instagram που πρέπει να δοκιμάσεις τον Ιούνιο

Kendall Jenner kitten heel flip flops

Η αλήθεια, είναι πως υποψιαστήκαμε ότι τα flip flops θα είναι φέτος στην πρώτη γραμμή με το που είδαμε όλα τα insta-girls στο μουσικό φεστιβάλ Coachella να ανεβάζουν φωτογραφίες φορώντας τα πιο έντονα φλουό χρώματα με το hashtag #GanniGirl, όμως αυτή η μίνιμαλ εκδοχή με το μικρό λεπτό τακουνάκι ήρθε για να τους δώσει το εισητήριο στις μεγάλες τάσεις του καλοκαιριού.

Kendall Jenner heeled flip flop

Από την high street μέχρι τα πιο μεγάλα brands εμείς βρήκαμε τα καλύτερα σχέδια του καλοκαιριού, ανάμεσά τους και αυτό της Kendall, για να τ' αποκτήσεις τώρα! 

Simon Miller €350

heeled flip flops

Zara €39.95

Zara heeled flip flops

Cult Gaia €410

heeled flip flops

Jeffrey Campbell €77.80

heeled flip flops

Calvin Klein €67.21

heeled flip flops

Διάβασε ακόμα: Ό,τι πεις Kim! Η reality star ανακοίνωσε την επιστροφή αυτού του αξεσουάρ από τα 90s 

Home