Thumbnail

Η Stella McCartney ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη με μια από τις διασημότερες pop stars Η Stella McCartney ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη με μια από τις διασημότερες pop stars

Μια συλλογή εμπνευσμένη από το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας
Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε και επίσημα τον τίτλο του νέου της άλμπουμ η Taylor Swift, μέσα από ένα live στο Instagram, η Taylor Swift έδωσε ακόμα κάτι στους φαν της για να περιμένουν.... Μια συνεργασία-έκπληξη με την σχεδιάστρια Stella McCartney εμπευσμένη από το ''Lover''.

Όπως ανέφερε η Taylor Swift με την βρετανίδα σχεδιάστρια διατηρούν μια φιλία εδώ και αρκετό καιρό «Είναι μια γυναίκα που σέβομαι πάρα πολύ. Σέβομαι αυτό που δημιουργεί και πως το δημιουργεί. Υπάρχει ιδιαιτερότητα, φαντασία και ρομαντισμός στα σχέδιά της».

Aν και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ύφος της η Swift δήλωσε πως θα βασίζεται στο νέο της άλμπουμ που σχετίζεται με τον ρομαντισμό και σε συνδυασμό με τα θηλυκά σχέδια της McCartney, η συνεργασία τους θα είναι μια γιορτή της θηλυκότητας!

Διάβασε ακόμα: Ο Gucci ''επιστρατεύει'' τον Γιώργο Λάνθιμο για τo νέo του πρότζεκτ

taylor Swift

''Με τιμά πραγματικά που θα συνεργαστούμε με αυτό τον τρόπο'', ανέφερε τέλος η βραβευμένη ποπ σταρ.

Αν και η Taylor Swift δεν έκανε ποτέ κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με μια από τις δημιουργίες της Stella McCartney στο φετινό after party των BAFTAs η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα από τούλι και παλτό στο ίδιο χρώμα από την σχεδιάστρια.

Τώρα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε; Αν και η Stella McCartney είναι γνωστή για τις λιτές μίνιμαλ γραμμές της, η Taylor το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια πιο girlie πλευρά μέσα από τα social media, οπότε φανταζόμαστε μια σειρά με candy colors, βολάν και ρομαντικά μοτίβα σε ρούχα με μια grown up αισθητική.

Διάβασε ακόμα: Όταν η Louis Vuitton συνεργάζεται με καλλιτέχνες γίνονται θαύματα!

Home