Thumbnail

Η λεοπάρ φούστα που όλες φορέσαμε κυκλοφορεί σε νέο καλοκαιρινό print Η λεοπάρ φούστα που όλες φορέσαμε κυκλοφορεί σε νέο καλοκαιρινό print

Η νέα εκδοχή του διάσημου κομματιού είναι το επόμενο big hit της μόδας
Όπου και να πήγαινες θα την έβλεπες τουλάχιστο φορεμένη από μια fashionista, κι όποτε άνοιγες το Instagram θα έπεφτες πάνω της τουλάχιστο μία φορά. Η λεοπάρ ριχτή μίντι φούστα που ''στοίχειωσε'' το περσινό μας καλοκαίρι επιστρέφει φέτος σε νέο print.

To γαλλικό brand Réalisation Par εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο buzz που προκάλεσε το περσινό καλοκαίρι η Naomi skirt και κυκλοφόρησε μόλις τη νέα φρέσκια εκδοχή της συντονισμένη με την μεγαλύτερη τάση αυτής της σεζόν.

Και αναφερόμαστε φυσικά στο Tie-Dye print που έδωσε στην μεταξωτή slip φούστα ένα 90s update σε απόχρωση «Κarma» με μοβ-ροζ λεκέδες χρώματος και που όπως και η λεοπάρ εκδοχή της αναμένεται να μετατραπεί στο must have της χρονιάς.

naomi skirt

Πριν λοιπόν γίνει κι αυτή ''στολή'' εγώ θα σε συμβούλευα να τρέξεις να την αποκτήσεις...

Για το πρωί ένα λευκό crop tank top και ένα ζευγάρι flip flops είναι αρκετά για να δείξεις πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι, ενώ για το βράδυ φόρεσε τα flip flops με τακουνάκι ή ένα ζευγάρι naked kitten heels και ένα μεταξωτό νεγκλιζέ τοπ.

Μπορείς να την αποκτήσεις εδώ.

Home