Αυτό το μαγιό είναι παντού στο Instagram και δεν το είδαμε μόνο στις παραλίες

Αξίζει θα σου έλεγα να επενδύσεις σε μια σειρά από σχέδια λοιπόν για την βαλίτσα των διακοπών σου, αφού το ολόσωμο μαγιό είτε σε basic χρώματα όπως το μπεζ και το μαύρο είτε σε πουά αλλά και στα πιο φανταχτερά φλουό χρώματα έχει απενεχοποιηθεί και θα σε συνοδεύσει από τα beach bars μέχρι τις ταβέρνες τα βράδια στο νησί φορεμένο με μια πλατιά παντελόνα...

Δες πώς οι influencers το δοκίμασαν και σου το προτείνουν...

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε το ολόσωμο μαγιό της Margot Robbie από κυπριακό brand

Αντί για το κλασσικό κορμάκι προτίμησε στις διακοπές σου ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με ανοιχτή πλάτη και κάνε ένα κλασσικό συνδυασμό με το μπλε τζιν σου και ένα ζευγάρι μπεζ mules.

 

Είτε βρίσκεσαι στην Μύκονο είτε στην πόλη για δείπνο με φίλους ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και μια μπεζ φούστα με κρόσσια θα σου χαρίσει ένα σοφιστικέ αέρα, ιδιαίτερα αν ολοκληρώσεις το look σου με λευκά mules.

 

Μην αντισταθείς στα neutrals αφού είναι και ο πιο όμορφος καμβάς για τα καλοκαιρινά σου αξεσουάρ. Φόρεσε το δίχρωμο μαγιό σου με ένα λινό μπεζ παντελόνι και ολοκλήρωσε ένα yacht look με ψάθινο καπέλο και αξεσουάρ με κοχύλια.

 

Για εξωτικές βραδιές ένα μαγιό σε μπεζ απόχρωση θα γίνει ο τέλειος καμβάς για την φλαμένγκο φούστα σου. Επίλεξε μια φούστα με εξωτικά φρούτα και βολάν και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ψηλά πέδιλα σε ένα έντονο χαρούμενο χρώμα.

 

Τόλμησε αυτόν τον συνδυασμό ακόμα και για τα ραντεβού σου στην πόλη. Φόρεσε ένα μαγιό σε έντονο neon χρώμα μέσα από την διάφανη ρομαντική μπλούζα σου και το τζιν σορτσάκι σου και είσαι έτοιμη!

 

''Επένδυσε'' στις ισχυρές αντιθέσεις με ένα μπεζ ολόσωμο μαγιό και μια φούστα σε έντονα χρώματα και μοτίβα, φλοράλ ή ριγέ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με απλά καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως μια ψάθινη τσάντα.

 

Ποτέ μην ξεχνάς να πάρεις μαζί το βο-λι-κό-τα-το φόρεμα-πουκαμίσα. Φεύγοντας από την παραλία φόρεσέ το πάνω από το ολόσωμο μαγιό σου και είσαι έτοιμη για ταβερνάκι δίπλα στο κύμα.

 

Για να μην ξεχνιόμαστε το φανταχτερό πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού και η μόδα σε προκαλεί να το φορέσεις από πάνω μέχρι κάτω. Επίλεξε ένα ολόσωμο πουά μαγιό και μια midi ριχτή φούστα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου για shopping και καφέ στην πόλη με ένα ζευγάρι naked heels, neon τσαντάκι και ψάθινο καπέλο.

 

Διάβασε ακόμα: Ποιό μαγιό ήταν στην μόδα την χρονιά που γεννήθηκες; Μάθε εδώ!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ