Thumbnail

Βρήκαμε το ολόσωμο μαγιό της Margot Robbie από κυπριακό brand Βρήκαμε το ολόσωμο μαγιό της Margot Robbie από κυπριακό brand

Μάθε πού θα το βρεις, πόσο κοστίζει και τρέξε να το αποκτήσεις...
Εννοείτε πως η άφιξη της στη γαλλική ριβιέρα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της και η ίδια λίγο πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών είπε να απολαύσει εκεί την διαμονή της με μερικές ''επιδέξιες'' βουτιές.

Η Margot Robbie δεν άφησε σε ησυχία τους paparazzi που πάλευαν για ένα πλάνο της στην Κρουαζέτ. Και η 28χρονη χολιγουντιανή σταρ περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τους το χαρίσει απλόχερα όταν εμφανίστηκε με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό στο Hotel Eden Toc στην Αντίμπ όπου και διέμενε.

Διάβασε ακόμα: 4 fresh τάσεις στα μαγιό φτιαγμένες για το Instagram

Margot Robbie swimwear Cannes

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino, ''Once Upon A Time In Hollywood'', στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt (whaaaat????) και για την οποία φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία Chanel (ναι, είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου), η Margot Robbie έκανε μια σέξι ''έκπληξη'' αποκαλύπτοντας το υπέροχο γυμνασμένο σώμα της και δίνοντας μας μια εκπληκτική ''παράσταση'' με επιδέξιες βουτιές από ψηλά.

Margot Robbie Cannes

Margot Robbie swimwear

Φυσικά το αθλητικό physique της αγκάλιασε υπέροχα το ultra classic one shoulder μαγιό της το οποίο εμείς φυσικά αναζητήσαμε στην αγορά. Και guess what... το βρήκαμε από το αγαπημένο εγχώριο brand Φorm Activewear. Κοστίζει €150 και μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

form activewear swimsuit

Διάβασε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το οικονομικό μαγιό που θες αυτό το καλοκαίρι

Home