Το λευκό πουκάμισο αποδεικνύει την κλασσική του αξία και φοριέται ακόμα κι όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει

Στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, οι διάσημες ifluencers μάλλον έβαλαν στόχο να μας αλλάξουν γνώμη. Όχι μόνο επανέφεραν το διαχρονικό λευκό πουκάμισο στα καλοκαιρινά αέρινα τους σύνολα, αλλά το παρουσίασαν σαν τάση κάτω από τους 40 βαθμούς, που θα αποδείξει πόσο ''ενημερωμένες'' είμαστε από την πόλη μέχρι την παραλία.

Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα από την street μόδα μέχρι τα Insta-girls που θα σε πείσει για του λόγου το αληθές και θα σου χαρίσει την απαραίτητη έμπνευση για τα επόμενα looks σου...

Κάνε μια ''δροσερή'' εμφάνιση συνδυάζοντας το λευκό σου πουκάμισο με ένα λινό παντελόνι σε κρεμ απόχρωση για ένα neutral look. Ολοκλήρωσε το μίνιμαλ σύνολό σου με σπορ σανδάλια και διατήρησε μίνιμαλ την εμφάνισή σου χωρίς περιττά αξεσουάρ, αφήνοντας ανοιχτά κάποια από τα κουμπιά στο πουκάμισο για να δώσεις ένα cool χαρακτήρα.

 

Τα κοντομάνικα πουκάμισα επέστρεψαν και δείχνουν τόσο chic συμπληρώνοντας ανδρόγυνα σύνολα ή σέξι εμφανίσεις. Για να το αναβαθμίσεις συνδύασέ το με ένα πιο γκλαμ κομμάτι, όπως μια μίνι tweed φούστα και ένα ζευγάρι slingbacks και ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό σου σύνολο με ένα ψάθινο τσαντάκι για μια απογευματινή βόλτα.

 

Η διάσημη fashion blogger, Aimee Song μάς χάρισε μια σούπερ ιδέα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές συνδυάζοντας με ένα printed σαρόνγκ ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο για μια εμφάνιση που μπορείς να υιοθετήσεις από τις βόλτες σου στο νησί μέχρι τα beach bars.

Διάβασε ακόμα: Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

 

Ένα αέρινο λευκό πουκάμισο με oversized μανίκια θα χαρίσει ένα σοφιστικέ ύφος ακόμα και στο αθλητικό σορτσάκι σου. 

 

Για να δώσεις έξτρα στυλ στο beach look σου τότε αντί για τα συνηθισμένα, συνδύασε με μια crochet midi φούστα ένα λινό πουκάμισο.

 

Εννοείτε πως δεν ξεχάσαμε το κολάν ποδηλασίας. Φόρεσε το με ένα λευκό πουκάμισο και θα δεις που αμέσως δεν θα δείχνεις λες και βγήκες από το γυμναστήριο. Ολοκλήρωσε το στυλ σου με κομψά πέδιλα με μεσαίο τακούνι και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα αυστηρό σινιόν για ένα σύνολο που με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορείς να το υιοθετήσεις και στο γραφείο. 

 

 

Διάβασε ακόμα: Αυτό το μαγιό είναι παντού στο Instagram και δεν το είδαμε μόνο στις παραλίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ