Thumbnail

Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

Ο David Beckham μπορεί κάποτε να το ''σκότωσε'' όμως αυτό επέστρεψε δυναμικά στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού
Όπως ομολόγησε ο David Beckham αυτόν πρέπει να ''κατηγορήσουμε'' για την εξαφάνιση του σαρόνγκ. Ο θρυλικός πρώην άσσος του ποδοσφαίρου και style icon είχε φορέσει αυτό το καλοκαιρινό κομμάτι πάνω από το τζιν του το 1998 κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλου, γεγονός που προκάλεσε και τον ''θάνατο'' του.

Ο κόσμος της μόδας δεν έκρινε θετικά την στιλιστική κίνηση του Becks και από τότε το σαρόνγκ ''έσβησε'' από κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση, ενώ σιγά σιγά το καφτάνι ήρθς να το αντικαταστήσει.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα που το καλοκαίρι του 2019 ήρθε όχι μόνο να επαναφέρει στην πρώτη γραμμή της παραλίας αυτό το άλλοτε ξεπερασμένο κομμάτι, αλλά να το αναβαθμίσει βγάζοντας από πάνω του την ''ταμπέλα'' του beachwear και εντάσσοντάς το στις εμφανίσεις στην πόλη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμη και στο γραφείο, φορεμένο με T-shirts και αέρινα μεταξωτά πουκάμισα, ψηλά πέδιλα και σπορ σανδάλια.

Διάβασε ακόμα: Οι τάσεις του Instagram που πρέπει να δοκιμάσεις τον Ιούνιο

Paco Rabonee sarong

Paco Rabonne Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Στον Oscar de la Renta οι σχεδιαστές Laura Kim και Fernando Garcia συνδύασαν την δική τους εκδοχή με τα κρόσσια με μια αέρινη λευκή μπλούζα, στον Paco Rabanne το είδαμε ''παντρεμένο'' μέχρι και με tie dye T-shirt, ενώ το καρό σχέδιο του Dries Van Noten φορεμένο με ένα πουκάμισο σε βαθύ έντονο μπλε αποτέλεσε την τρανή απόδειξη ότι το σαρόνγκ μπορεί να υποστηρίξει ένα office look.

  • Το ύφασμα είναι το κλειδί! Το σαρόνγκ μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το καλοκαίρι την σταυρωτή φούστα σου ακόμα και στις πιο βραδινές εμφανίσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση καλύτερα να επιλέξεις ένα πιο πολυτελές ύφασμα, όπως μετάξι, αντί για λινό ή βαμβακερό που προορίζεται περισσότερο για την παραλία ή για βραδινές εμφανίσεις.
  • Προτίμησε τα πιο μακριά μήκη για την πόλη ή για το βράδυ, λίγο κάτω από το γόνατο ή μέχρι τον αστράγαλο που θα δείχνουν πιο ''κατάλληλα''.
  • Μην φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά prints όπως καρό με ριγέ ή έντονα χρώματα για statement looks.
  • Συνδύασέ το με λευκά πουκάμισα με αέρινα μανίκια και ψηλά πέδιλα για τις πιο επίσημες περιστάσεις και με T-shirts και σπορ σανδάλια για καφέ με φίλες.
  • Διατήρησε το υπόλοιπο στυλ σου μίνιμαλ, χωρίς υπερβολικά αξεσουάρ και επιτηδευμένα χτενίσματα για να διατηρήσεις μια καλοκαιρινή cool αίσθηση στο σύνολό σου.

Διάβασε ακόμα: Δεν είμαστε σίγουρες αν θα σου αρέσουν αυτά τα σανδάλια που επέστρεψαν από τα 90s

Home