Thumbnail

Αυτή η συλλογή μαγιό μόλις κυκλοφόρησε και είναι το κάτι άλλο... Αυτή η συλλογή μαγιό μόλις κυκλοφόρησε και είναι το κάτι άλλο...

Είναι φτιαγμένα από το μαγικό φίλτρο της ιταλικής ριβιέρας...
Με το που έσκασε μύτη στο Instagram αυτή η νέα συνεργασία ήμασταν πια σίγουρες ότι βρήκαμε το μαγιό των ονείρων μας...

Η Gilda Ambrosio και η Giorgia Tordini, οι δύο διάσημες ιταλίδες influencers πίσω από το brand The Attico μόλις μάς χάρισαν μια ακόμα γκλαμ συνεργασία για το καλοκαίρι, που πραγματικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. 

Διάβασε ακόμα: Αυτό το μαγιό είναι παντού στο Instagram και δεν το είδαμε μόνο στις παραλίες

Τα ''it'' girls βάζουν όλο το ιταλικό ταμπεραμέντο και το πολυτελές γούστο τους για μια συλλογή με το swimwear brand ERES με τον καθόλα επιτυχημένο τίτλο “Luglio Col Bene Che Ti Voglio”, που σημαίνει ''Ιούλιος, με την αγάπη που έχω για σένα''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE ATTICO + ERES ? @the_attico @eres

A post shared by Gilda (@gildaambrosio) on

 

Η συλλογή αποτελείται από δύο καταπληκτικά ρετρό κομμάτια, που συνδυάζει  την ενέργεια των fashion girls με την ρετρό πολυτελή αύρα της ιταλικής ριβιέρας και με το που τα είδαμε νιώσαμε πεταλούδες στο στομάχι.

ERES x The Attico

Το πρώτο μαγιό από την συνεργασία ERES x The Attico είναι ένα ψηλόμεσο bandeau μπικίνι με τον χαρακτηριστικό φιόγκο, και ένα φανταχτερό συνδυασμό του κόκκινου με το φούξια, και θα το βρεις στην τιμή των €365 ενώ το δεύτερο είναι ένα ολόσωμο με cutout κάτω από το στήθος το οποίο είδαμε σε ένα απαλό ρομαντικό μωβ χρώμα και θα το βρεις στα €510.

ERES x The Attico

Η συλλογή μόλις κυκλοφόρησε και μπορείς να την αποκτήσεις εδώ.

Διάβασε ακόμα: Κοίτα να μαθαίνεις! Η Kendall Jenner στη Μύκονο μάς έδειξε πώς πρέπει να είμαστε στην παραλία

Home