Thumbnail

«The White Shirt Project»: Ένα λευκό πουκάμισο προς τιμήν του Karl Lagerfeld «The White Shirt Project»: Ένα λευκό πουκάμισο προς τιμήν του Karl Lagerfeld

Διάσημοι φίλοι του Κάιζερ της μόδας σχεδιάζουν τη δική τους εκδοχή από το αγαπημένο του κομμάτι
Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του σπουδαίου σχεδιαστή υψηλής ραπτικής διάσημοι φίλοι του συναντώνται και συνεργάζονται για ένα πρότζεκτ - φόρο τιμής στο έργο του, το «A Tribute to Karl: The White Shirt Project» .

«Αν με ρωτούσατε τι θα ήθελα να έχω εφεύρει στη μόδα, θα έλεγα το λευκό πουκάμισο. Για μένα το λευκό πουκάμισο είναι η βάση όλων. Όλα τα άλλα έρχονται μετά» είχε πει κάποτε o Karl Lagerfled.

Οι Kate Moss, Cara Delevingne, Ambe Valletta, Diane Kruger, Lewis Hamilton, Tommy Hilfiger, Alessandro Michelem Takashi Murakami, Carine Roitfeld, Sébastien Jondeau ανάμεσα σε άλλους θα σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή του διάσημου λευκού πουκάμισου του θρυλικού σχεδιαστή.

Διάβασε ακόμα: 'Karl For Ever': Η εκδήλωση μνήμης για τον Lagerfeld συγκέντρωσε όλο τον κόσμο της μόδας στο Grand Palais

Ο Lagerfeld φορούσε πάντα λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρο, μαύρα γυαλιά και είχε πιασμένα σε αλογοουρά τα μαλλιά του.

Karl Lagerfeld The white shirt project

Το πρότζεκτ υπό την επίβλεψη της Carine Roitfeld, συμβούλου στυλ του brand Lagerfeld και τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Sauver la Vie, που χρηματοδοτεί την ιατρική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Descartes στο Παρίσι.

Όλα τα πουκάμισα που θα σχεδιάσουν οι φίλοι του Karl Lagerdeld θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο στην έδρα του brand και επτά από αυτά θα αναπαραχθούν 77 φορές και θα πουληθούν έναντι 777 ευρώ έκαστο, σύμφωνα με το WWD.

Διάβασε ακόμα: Το περιβόητο φούτερ της πριγκίπισσας Diana, που έγινε και πάλι μόδα, βγαίνει σε δημοπρασία

 

Home