Thumbnail

Αυτά τα Insta-girls θα σε πείσουν να φορέσεις το τζιν σου κατακαλόκαιρο! Αυτά τα Insta-girls θα σε πείσουν να φορέσεις το τζιν σου κατακαλόκαιρο!

Μια σειρά από δροσερά key looks με το πιο basic κομμάτι της ντουλάπας μας
Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο περισσότερο νιώθουμε ότι ο MVP της γκαρνταρόμπας σου μοιάζει ανίκανος να ανταποκριθεί στα αέρινα σύνολα που απαιτεί η ανυπόφορη ζέστη. Οι influencers έρχονται για ακόμα μια φορά να μας αμφισβητήσουν...

Με μια σειρά από ιδέες το μπλε τζιν μας εμφανίζεται και πάλι ως ο ''σωτήρας'' μας στις πιο δύσκολες στιγμές που δεν έχουμε ''τι να φορέσουμε''... Και ναι, δεν δείχνει καθόλου χειμωνιάτικο και ανιαρό μπροστά στα δροσερά σύνολα του καλοκαιριού. Σαν λευκός καμβάς το basic αυτό κομμάτι της ντουλάπας μας μπορεί να μεταμορφωθεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς και να αποδείξει το στυλ σου, ακόμα και με ένα απλό T-shirt...

Κάνε ένα έξυπνο συνδυασμό με κλασσικά prints που βασιλεύουν αυτό το καλοκαίρι και θα κάνουν το look σου να δείχνει μοντέρνο και fresh. Ένα ζευγάρι παντοφλάκια με zebra print και ένα Tie-Dye T-shirt για παράδειγμα θα κάνουν την εμφάνιση με το μπλε τζιν σου να μην μοιάζει καθόλου ανιαρή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Helena (@helenacuesta) on

 

Ποιός θα το πίστευε ότι μιλώντας για το κλασσικό λευκό πουκάμισο, θα αναφερόμασταν σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Για τις λάτρεις του μίνιμαλ τα δύο αυτά διαχρονικά κομμάτια είναι έτοιμα να αποδείξουν πόσο ενημερωμένες είστε φορεμένα μαζί και καθόλου... βαρετά! Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σπορ σανδάλια ή flip flops με τακουνάκι σε μαύρο χρώμα ή ένα neon αν τολμάς...

 

Εννοείτε πως τα 90s συμμετέχουν σ' όλο αυτό, εννοείτε πως τα tube tops είναι εδώ και φυσικά μπορείς να πας ένα βήμα παρακάτω με αυτή την πρόταση. Ένα τζιν σου σε πλατιά γραμμή στη σύγχρονη εκδοχή του συνδυασμένο με ένα τοπ (αν είναι vintage ή vinyl ακόμα καλύτερα) και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να κάνεις ''δήλωση μόδας''. Εκτός κι αν έχεις και τσαντάκι με logos από τη ντουλάπα της μαμάς σου, τότε σου βγάζω το καπέλο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tube top moood ??

A post shared by ? ANNA WINCK ? (@annawinck) on

 

Διάβασε ακόμα: 10 looks που η Carrie Bradshaw φόρεσε στα 00s πριν από σένα και είναι πιο hot από ποτέ

Όταν η Aimee Song εγκρίνει αυτό τον συνδυασμό τότε είναι σίγουρο πως θα τον υιοθετήσεις. Η διάσημη influencer συνδύασε ένα σκισμένο τζιν με το πιο θηλυκό πουά τοπ με puffy μανίκια και ένα ζευγάρι διχτυωτές γόβες -η τάση που ξεκίνησε φέτος από τον οίκο Bottega Veneta- και έκανε την πιο cool αντίθεση ολοκληρώνοντας το σύνολό της με ψάθινη τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very into polka dots lately. http://liketk.it/2vrtB #liketkit ?

A post shared by Aimee Song (@aimeesong) on

 

Τα neutrals μπαίνουν στο παιχνίδι για να ''ικανοποιήσουν'' τις φαν του μίνιμαλ chic. Αν λοιπόν ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία, τότε ένα ξεβαμμένο crop τζιν σε ίσια γραμμή μπορεί να ''δέσει'' τέλεια με ένα μπεζ crop top και σακάκι στην ίδια απόχρωση για ένα sleek look που μπορείς να φορέσεις μέχρι το γραφείο με αξεσουάρ σε απαλές παστέλ αποχρώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walking around in @liujoglobal blue jeans ✨ #MyLiuJoDenim #glamourizing #LiuJo #adv

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

 

Η επιστροφή του tank top δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο από το να το εντάξουμε στις επιλογές μας για μια χαλαρή εμφάνιση. Και πίστεψέ με δεν θα δείχνει καθόλου ανιαρό αν το συνδυάσεις με το baggy τζιν σου για να δώσεις την απαραίτητη ισορροπία σε ένα chic look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oups, I did it again! ?

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

 

Ανατρέξαμε σε μια από τις διασημότερες Instagrammers, την Camila Coelho για να σου αποδείξουμε ότι ακόμα και τα βράδια που δεν θες να φορέσεις ακόμα ένα μίνι φόρεμα για να βγεις, το vintage-style τζιν σου θα δείχνει εξίσου ''κατάλληλο'' συνδυασμένο με μια ντραπέ μπλούζα και τα απαραίτητα glossy αξεσουάρ που θα το αναβαθμίσουν.

 

Διάβασε ακόμα: Το λευκό πουκάμισο αποδεικνύει την κλασσική του αξία και φοριέται ακόμα κι όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει

Home