Thumbnail

Κοίτα τι σκέφτηκαν οι fashion influencers για να ανανεώσουν τα καλοκαιρινά τους παντελόνια Κοίτα τι σκέφτηκαν οι fashion influencers για να ανανεώσουν τα καλοκαιρινά τους παντελόνια

Το styling trick που ξεκίνησε από τις Σκανδιναβές, έγινε viral και το βλέπουμε τώρα παντού
Η αλήθεια είναι πως ότι τρικ δούμε να εξαπλώνεται στους λογαριασμούς των κοριτσιών της μόδας του Instagram μάς ξεσηκώνει, κι αυτή είναι μια ακόμα τέτοια περίπτωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ''it'' girls της Σκανδιναβίας σκέφτηκαν να δώσουν ένα νέο αέρα στα καλοκαιρινά τους μίνιμαλ σύνολα. Για να γίνει αυτό εμπνεύστηκαν αυτό το κόλπο, που σιγά σιγά κατέκτησε ακόμα περισσότερες influencers.

Τι έκαναν λοιπόν... Άρχισαν να φοράνε τα lace up σανδάλια τους δένοντας τα κορδόνια ψηλά πάνω από το παντελόνι και ναι, το αποτέλεσμα έδειχνε απίστευτα cool. Μ' αυτό το τρικ κατάφεραν να κάνουν μια νέα πρόταση στο styling του φετινού καλοκαιριού και φυσικά να δώσουν σε εμάς ακόμα ένα λόγο για να αποδείξουμε πόσο ενημερωμένες είμαστε.

Διάβασε ακόμα: 4 φούστες που θα αντικαταστήσουν επιτέλους την πολυφορεμένη σου λεοπάρ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pool Side @victoriabeckham @hotelloupinet #sainttropez

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Footloose

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matcha on my mind ? and Sake!

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

 

Με πρωτοπόρες του στυλ την Pernille Teisbaek και την Linda Tol, το ''κόλπο'' έγινε αμέσως viral και οι ίδιες μέσα από το feed τους μας έδειξαν πολλούς τρόπους για να το πετύχουμε είτε φοράμε ένα τζιν σε πιο στενή γραμμή είτε μια πλατιά παντελόνα.

Το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστείς είναι φυσικά ένα ζευγάρι σανδάλια με κορδόνια που αυτή τη σεζόν θα συναντήσεις παντού στην αγορά. Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα πιο καλοκαιρινό χρώμα που θα παρασύρει το μάτι στο κάτω μέρος του outfit και θα κάνει το τρικ σου πιο εμφανές. Για αρχή καλύτερα να αποφύγεις τα πολύ φαρδιά παντελόνια, ενώ θα είναι πιο εύκολο να πετύχεις την τάση με ένα μαλακό καλοκαιρινό ύφασμα, σατέν ή βαμβακερό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dude, where is my car” #dressedindutti #massimodutti @massimodutti

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Could be mistaken that tub for my bed ?

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sitting, Waiting, Wishing @mango #mangogirls

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

Προσωπικά θα σου πω ότι λάτρεψα το συγκεκριμένο styling όταν το είδα σε κουστούμια από ελαφριά υφάσματα σε απαλά παστέλ χρώματα ή μπεζ συνδυασμένα με λευκά μπλουζάκια! 

Διάβασε ακόμα: Wow! Η Gigi Hadid μόλις μας έδειξε μια νέα τάση στις τσάντες και είναι φανταστική!

Home