Thumbnail

Έτσι αποφάσιζε η βασίλισσα Ελισάβετ τι θα φορέσει καθημερινά Έτσι αποφάσιζε η βασίλισσα Ελισάβετ τι θα φορέσει καθημερινά

Ένας πρώην μπάτλερ των ανακτόρων αποκάλυψε όλη την ''ιεροτελεστεία''
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της βασίλισσας, ένας ήταν ο στόχος: Να μην περάσει ποτέ απαρατήρητη...

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο η βρετανίδα μονάρχης μάς χάρισε τις πιο έντονες αν μη τι άλλο στιγμές στην ιστορία της μόδας φορώντας neon πράσινο από την κορυφή μέχρι τα νύχια πριν αυτό γίνει τάση και απολαμβάνοντας επιδείξεις μόδας δίπλα στην Σιδηρά Κυρία της Vogue, Anna Wintour με τα χαρακτηριστικά της skirt suits και κοσμήματα από την συλλογή του παλατιού.

Διάβασε ακόμα: Η Άννα Βίσση έκανε νυχτερινό μπάνιο στην Κύπρο με ολόσωμο μαγιό και καπέλo

Queen looks

Πώς όμως επέλεγε η Βασίλισσα Ελισάβετ το σύνολο που ταίριαζε σε κάθε περίσταση και πώς αποφάσιζε για το outfit της ημέρας. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν άνοιγε τη ντουλάπα της προκειμένου ν' αρπάξει ό,τι βρει.

Queen looks

Σύμφωνα με έναν πρώην βασιλικό μπάτλερ η βασίλισσα είχε έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες της. Ο Paul Burrell μάλιστα αποκάλυψε πως «τα ρούχα της βασίλισσας πηγαίνουν εκείνα σε αυτήν, αφού διατηρούνται όλα στον τελευταίο όροφο».

Queen looks

Η dresser της πήγαινε στη βασίλισσα κάθε πρωί δύο υποψήφια σύνολα σε σκίτσα τα οποία συνοδεύονταν από δύο δείγματα υφάσματος έτσι ώστε να μπορεί να θυμάται αν το κάθε ρούχο είναι από μετάξι, βαμβάκι ή μαλλί.

Queen looks

 

Βέβαια το βασιλικό πρωτόκολλο της μόδας δεν τελείωνε εκεί, αφού η βασίλισσα θα επέλεγε πολλές φορές ένα πανέμορφο παλτό, ένα καπέλο και ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα από την κατασκευάστρια φορεμάτων της, Angela Kelly για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: έτσι ώστε να μπορούν να την εντοπίζουν στο πλήθος. Επίσης συνήθως κρατούσε μια τσάντα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια, Launer.

Queen looks

“Η εκάστοτε επιλογή της βασίλισσας είναι αυτή που έρχεται τελικά από τον επάνω όροφο, οπότε η ίδια δεν βλέπει ποτέ την ντουλάπα της”.

Διάβασε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Φόρεσε τα super sneakers της Chiara Ferragni κι εμείς μάθαμε πόσο κοστίζουν

Home