10 κορίτσια της μόδας μάς δείχνουν πώς να φορέσουμε σήμερα το καλοκαιρινό μας φόρεμα με sneakers

Το μυστικό να ξέρεις κρύβεται πάντα στην ποιότητα του υφάσματος που θα διαλέξεις. Αν για παράδειγμα φορέσεις ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με ένα off white blazer ακόμα και με ένα ζευγάρι λευκά sneakers να ξέρεις ότι θα δείχνεις σούπερ σικάτη, ενώ αν πάλι θες κάτι πιο ανάλαφρο για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη τότε το ριγέ λινό φόρεμά σου με ένα φανταχτερό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι ό,τι πρέπει.

Εμείς εντοπίσαμε 10 εμφανίσεις από τα ''it'' κορίτσια της μόδας που μπορούν να σε εμπνεύσουν για τις καθημερινές σου εμφανίσεις με αυτά τα δύο κομμάτια-κλειδιά ώστε να επιβιώσεις ακόμα μια μέρα στο τερέν του στυλ.

Η Emily Ratajkowski ακολούθησε πολλές φορές τη συνταγή. Από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά street looks της, το ρετρό φλοράλ φόρεμα από τον οίκο Réalisation σε στυλ Brigitte Bardot συνδυασμένο με Adidas sneakers.

Αυτό το ''συντηρητικό'' ασύμμετρο κομμάτι σε English στυλ συνδυασμένο με sneakers δείχνει τόσο μοντέρνο και fresh που μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ.

Διάβασε ακόμα: Η Emily Ratajkowski φόρεσε το χρώμα του 2019 με τον πιο απλό τρόπο και έδειχνε τόσο cool!

Από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς το λευκό μάξι φόρεμα με σακάκι σε off-white απόχρωση και ankle sneakers με neon πινελιές.

Το μοντέλο Martha Hunt έκανε μια δροσερή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με πουά φόρεμα σε 90s style και λευκά sneakers, ενώ κράτησε μίνιμαλ το σύνολό της με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους.

Η fashion influencer, Carlotta Oddi, αναβάθμισε ένα μαύρο smock dress με ψάθινο καλάθι και sneakers με star prints και έδειχνε super cool στο Μιλάνο.

Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το boho chic look σου... Ένα ζευγάρι sneakers θα κάνει αυτόματα το μάξι λευκό αέρινο φόρεμά σου super modern...

Φόρεσε στο γραφείο το φλοράλ πολύχρωμο φόρεμά σου με μπεζ αυστηρά κομμάτια και τα αγαπημένα σου λευκά sneakers.

Η Chiara Totire πρόσθεσε μια σπορ πινελιά στο boho στυλ της με ένα ζευγάρι Converse σε ταμπά με κρόσσια.

Η Kate Bosworth παρέμεινε πιστή στο κλασσικό στυλ της με ένα γκρι καρό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια στο οποίο χάρισε μια urban αισθητική με λευκά sneakers και τσαντάκι Chloé.

H πιο ''εύκολη'' πρόταση ήρθε από την Amber Valletta... Όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα δεν έχεις παρά να βάλεις το πιο καλοκαιρινό σου φορεματάκι με λευκά sneakers και μαύρα αξεσουάρ και να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε αυστηρό σινιόν.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το φόρεμα από τα Zara έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram γιατί μπορεί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ