Thumbnail

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το χρώμα του 2019 με τον πιο απλό τρόπο και έδειχνε τόσο cool! Η Emily Ratajkowski φόρεσε το χρώμα του 2019 με τον πιο απλό τρόπο και έδειχνε τόσο cool!

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μίνι φόρεμα και τα λευκά σου sneakers...
Είναι το style inspirationa μας για σήμερα και θα σου αποκαλύψουμε αμέσως τον λόγο... Η EmRata φόρεσε το απόλυτο χρώμα του 2019, σύμφωνα με την Pantone στον πιο εύκολο συνδυασμό του καλοκαιριού!

Το ''it'' girl της μόδας που ξεχωρίζει πάντα με την απλότητα στα σύνολά της, έχοντας μια στρατιά από κορίτσια που την αντιγράφουν, μάς ξεσήκωσε για ακόμα μια φορά με ένα βολικό και πανεύκολο σύνολο .

Έχοντας πάντα ως ''οδηγό'' να κάνει τη δική της ''δήλωση'' μόδας με τις μεγάλες τάσεις της σεζόν και ως μια ακόμα influencer-λάτρης των 90s, η Emily Ratajkowski επέλεξε αυτή τη φορά το ''ζωντανό'' κοραλλί που σύμφωνα με την Pantone είναι ο βασιλιάς της χρονιάς.

Διάβασε ακόμα: Όλες θα θέλαμε να έχουμε το στυλ της Emily Ratajkowski όταν παίρνουμε τον σκύλο μας βόλτα

Emily Ratajkowski coral dress

H EmRata, που το τελευταίο διάστημα έχει μετατρέψει τους δρόμους της Νέας Υόρκης σε πασαρέλλα για εκείνη και το νέο της έρωτα, ένα σκύλο που ακούει στο όνομα Columbo και που υιοθέτησε πρόσφατα με τον σύζυγό της,  ''εντοπίστηκε'' να το πηγαίνει την καθιερωμένη του βόλτα, με ένα ακόμα σύνολο που θα σε εμπνεύσει για την επόμενή σου εμφάνιση.

Αν και το πιο πιθανό αν έχεις κι εσύ κατοικίδιο, είναι να συνηθίζεις να τον βγάζεις βόλτα φορώντας το μαύρο κολάν ποδηλασίας και ένα T-shirt, οι εμφανίσεις της Ratajkowski θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα βγεις για τον καθημερινό του περίπατο. Το διάσημο κορίτσι της μόδας και μοντέλο μάς χάρισε μια σειρά από looks που το καθένα αποτελεί οδηγό του πώς να υιοθετήσουμε τις καλοκαιρινές τάσεις.

Και το κοραλλί σταυρωτό φόρεμα που φόρεσε αυτή τη φορά από το brand The Last Line by K δεν μάς απογοήτευσε καθόλου. Με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, cat-eye γυαλιά ηλίου και τους αγαπημένους της χρυσούς κρίκους η EmRata σίγουρα σταμάτησε την κυκλοφορία...

To φόρεμά της μπορείς να το βρεις εδώ.

Emily Ratajkowski coral dress

Διάβασε ακόμα: Ο Leonardo DiCaprio από crush των 90s στο απόλυτο fashion icon του σήμερα 

Home