Thumbnail

Σαν σήμερα είχε γενέθλια η Coco Chanel και εμείς αποτίνουμε φόρο τιμής στο διαχρονικό Chanel σακάκι Σαν σήμερα είχε γενέθλια η Coco Chanel και εμείς αποτίνουμε φόρο τιμής στο διαχρονικό Chanel σακάκι

10 φορές που το σύγχρονο street style απογείωσε το κλασσικό κομμάτι από τα χρόνια της Mademoiselle
Αν έπρεπε να αναφερθούμε σε κομμάτια της μόδας που αξίζει να επενδύσεις για μια ζωή, πρώτο στη λίστα θα ήταν σίγουρα το θρυλικό τουίντ σακάκι του οίκου Chanel...

Το σακάκι που η ίδια η Coco εμπνεύστηκε από τα αθλητικά σακάκια που φορούσε ο τότε εραστής της, δούκας του Ουέστμινστερ, και που φορέθηκε από ινδάλματα της μόδας, όπως η Jackie Kennedy, η πριγκίπισσα Diana και η Brigitte Bardot, σήμερα εξακολουθεί να υμνείται όχι μόνο από την ελίτ της μόδας, αλλά και από τα ''it'' girls και τις influencers που το μετατρέπουν σε ένα από τα πιο ποθητά και πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας αποδεικνύοντας την αξία του.

Διάβασε ακόμα: Ο οίκος Chanel ετοίμασε βαλίτσες για... Saint Tropez

H ιταλίδα influencer, Gilda Ambrosio, υιοθέτησε με μια ροκ ματιά το Chanel jacket με T-shirt και τζιν, γυαλιά ηλίου-μάσκα και τσάντα χιαστί.

Chanel jacket street fashion

Και η ελληνίδα influencer, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη επέλεξε για μια μοντέρνα εμφάνιση το τουίντ κομμάτι με ζώνη στη μέση και λευκό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, ενώ με μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου έδωσε μια 90s πινελιά στο αυστηρό look της.

Chanel jacket street looks

Το Chanel σακάκι συνδυασμένο με logo jeans από τις πρόσφατες επιδείξεις του οίκου.

Chanel jacket street looks

Η απόλυτη εκπρόσωπος του παριζιάνικου στυλ, Caroline de Maigret δημιούργησε ένα cool ντένιμ σύνολο, αναβαθμίζοντάς το με μια shiny mint εκδοχή του Chanel jacket.

Chanel jacket street fashion

Η fashion blogger, Aimee Song, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής με σετ βερμούδα και σακάκι σε lime green απόχρωση. 

Chanel jacket street fashion

H Chloe Sevigny με το τουίντ skirtsuit του οίκου προσαρμοσμένο στο σύγχρονο στυλ.

Chanel jacket street looks

Η Veronika Heilbrunner προσαρμόζει στο σπορ ανδρόγυνο στυλ της το κλασσικό Chanel jacket με σκισμένο τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Chanel jacket street looks

Ακόμα μια cool εκπρόσωπος της street μόδας, η Leandra Medine (aka Man Repeller) κάνει μια ισχυρή αντίθεση με πολύχρωμη φούστα με κρόσσια και το κρεμ σακάκι του οίκου.

Chanel jacket street fashion

Chanel από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Chanel jacket street looks

To ''it'' κορίτσι της street μόδας, Emili Sindlev με φλοράλ τοπ και παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, δίνει ένα edgy ύφος στο σύνολό της με το τουίντ σακάκι του οίκου σε ξεφτισμένο σχέδιο.

Chanel jacket street looks

Διάβασε ακόμα: Η πριγκίπισσα Diana δεν φορούσε Chanel και ο λόγος είναι πραγματικά λυπηρός

 

Home