Thumbnail

Αυτό το Zara φόρεμα είναι τόσο απλό κι όμως δεν ξέφυγε από τα fashion girls Αυτό το Zara φόρεμα είναι τόσο απλό κι όμως δεν ξέφυγε από τα fashion girls

Δεν πρόλαβε να βγει στην αγορά και είναι ήδη sold out
Μπορεί να μην έχει προς το παρόν τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara δεν αποκλείεται να γίνει πιο δημοφιλές ακόμη και από το διάσημο πουά...

Ήδη το λευκό poplin dress εμφανίστηκε στο feed μας από πολλές Instagrammers και δεν μας φάνηκε καθόλου παράξενο που κέρδισε την προσοχή τους. 

Το λευκό αέρινο φόρεμα από 100% βαμβάκι είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, αφού είναι δροσερό και ευκολοφόρετο με ό,τι κι αν αποφασίσεις να το συνδυάσεις.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το φόρεμα από τα Zara έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram γιατί μπορεί!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another white summer dress? Don’t mind if I do... ?✨

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman) on

 

 

 

To φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί άνετα με αθλητικά παπούτσια για μια σπορ εμφάνιση ή ένα ζευγάρι σπορ σανδάλια αλλά και με ψηλές ψάθινες πλατφόρμες για τις διακοπές ή naked σανδάλια για το βράδυ.

Κοστίζει 40 ευρώ και πριν το αναζητήσεις να σου πούμε ότι ήδη έχει γίνει sold out, όμως δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα stock στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας. Γι' αυτό έχε το νου σου!

Διάβασε ακόμα: Το μάξι φόρεμα της Sarah Jessica Parker είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού

 

Home