Thumbnail

New to watch! H σχεδιάστρια Χάρις Χαραλάμπους μάς υποδέχεται στο νέο της χώρο στην Λευκωσία (Video) New to watch! H σχεδιάστρια Χάρις Χαραλάμπους μάς υποδέχεται στο νέο της χώρο στην Λευκωσία (Video)

Και μας μιλά για την άφιξή της στο κυπριακό fashion industry!
Ίσως την αναγνωρίζεις ως fashion blogger, ίσως πάλι έτυχε να έχεις ακούσει για τα υπέροχα φορέματά της από την κολλητή σου όταν έψαχνε για εκείνο το υπέροχο φόρεμα σε κάποια βάπτιση. Η Χάρις Χαραλάμπους είναι το κορίτσι που μας επανασυστήθηκε φέτος μέσα από το νέο της χώρο στη Λευκωσία.

Η Χάρις είναι αυτό που λέμε ''κορίτσι της μόδας'', με την πορεία της την τελευταία δεκαετία να την οδηγεί σ' αυτόν τον χώρο λες και ήταν προορισμένη γι' αυτό...

Όταν ενημερώθηκα για τη νεαρή designer που μόλις είχε κάνει τα εγκαίνια της μπουτίκ της στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, αμέσως το μυαλό μου γύρισε πίσω μια δεκαετία όταν την πρωτογνώρισα ως fashion blogger τότε που σπούδαζε επιστήμες και παράλληλα εκδήλωνε την αγάπη της για την μόδα μέσα από το Style Charisma.

Σήμερα την συναντώ με τη δική της μπουτίκ και με ενημερώνει τι άλλαξε μέσα σ' αυτά τα χρόνια. Μια στροφή καριέρας 180 μοιρών για να αφιερωθεί σ' αυτό που πραγματικά την έχει κερδίσει... τη μόδα! Με σπουδές στο Parsons School of Design και μια πορεία δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Mary Katrantzou και Erdem, η Χάρις μάς επανασυστήνεται μέσα από τη δική της έμπνευση και δημιουργία...

 

Home