Thumbnail

Αυτή η τάση στα φορέματα είναι εμπνευσμένη από το νυφικό της πριγκίπισσας Diana Αυτή η τάση στα φορέματα είναι εμπνευσμένη από το νυφικό της πριγκίπισσας Diana

Και την εντοπίσαμε σε γερές δόσεις στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης!
To πρωτοποριακό νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981 αποτελεί σημείο αναφοράς της μεγάλης τάσης που γεννήθηκε την τρομερή δεκαετία της μόδας.

Όταν η Lady Diana Spencer κατέφθασε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, τα βλέμματα όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο ογκώδες νυφικό με την τεράστια ουρά, το μακρύ πέπλο και τα φουσκωτά μανίκια με τα βολάν.

princess diana wedding dress

Η iconic δημιουργία των David και Elizabeth Emanuel, κεντημένη με 10,000 πέρλες ήταν ένα έργο τέχνης, το οποίο έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς της μόδας της εποχής... Τα φουσκωτά μανίκια ήταν παντού, σε όποιο σημείο κι αν κοιτούσες, σε κάθε φόρεμα που φορουσε η μητέρα σου ή η γιαγιά σου εκείνη την εποχή...

Διάβασε ακόμα: H τάση στις τσάντες που κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

Σχεδόν 40 χρόνια μετά, η τάση από τα 80s επιστρέφει με τα puffy sleeves να καθορίζουν τη σύγχρονη μόδα  και τις ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια και τα βολάν με μια πιο σύγχρονη ματιά να εμφανίζονται στα φορέματα του σήμερα. 

Copenhagen Fashion Week street fashion 2019

Copenhagen fashion Week street looks 2019

Copenhagen Fashion Week street looks 2019

H εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη την περασμένη εβδομάδα ήταν ένας καλός λόγος για τις ifluencers να διαδώσουν το μήνυμα, να μας πείσουν και να μας εμπνεύσουν για τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς της νέας σεζόν.

Copenhagen Fashion Week 2019

Copenhagen Fashion week street looks 2019

Copenhagen Fashion Week street fashion 2019

Copenhagen Fashion Week street looks 2019

Διάβασε ακόμα: 6 τάσεις που εντοπίσαμε ήδη στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

 

 

Home