Thumbnail

Αυτή είναι η top τάση στα φορέματα σύμφωνα με τα διασημότερα ''it'' girls Αυτή είναι η top τάση στα φορέματα σύμφωνα με τα διασημότερα ''it'' girls

Εντοπίσαμε ήδη το νέο trend στα ράφια του Zara
Τα κορίτσια στην Κοπεγχάγη έδειξαν εδώ και καιρό τον σκοπό τους. Το άνετο ντύσιμο που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του hygge των Σκανδιναβών επεκτείνεται και στο στυλ τους κι αυτό δεν άργησε να δημιουργήσει πολλούς υποστηρικτές.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά. Το ''hygge'' όπως πολύ σωστά έχεις υποθέσει είναι δανέζικη λέξη, προφέρεται χούγκα και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, περιγράφει την «τέχνη να δημιουργείς ατμόσφαιρα θαλπωρής». Αν και αρχικά η λέξη αφορούσε τον τομέα του ντιζάιν περισσότερο, σύντομα επεκτάθηκε και σε όλους τους τομείς της ζωής των σκανδιναβικών χωρών.

Διάβασε ακόμα: H τάση στις τσάντες που κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

Αυτή η φιλοσοφία, όπως ήταν φυσικό δεν άργησε να δημιουργήσει και ένα νέο κύμα στην street μόδα, κυρίως μετά την ανάδειξη της εβδομάδας της Κοπεγχάγης σε hot ticket για τους fashion influencers.

tent dress

tent dress Copenhagen fashion week

tent dress Copenhagen fashion week

Φυσικά, τα κορίτσια από την Δανία, έδωσαν την δική τους αισθητική στην παγκόσμια μόδα με κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και να αισθανόμαστε αυτή την χαλαρή διάθεση και την ζεστασιά του σπιτιού μας. Από τα άνετα σπορ σανδάλια και τα flip flops μέχρι πλατιά παντελόνια και τα ριχτά σακάκια, ό,τι πιο ευκολοφόρετο παρουσιάστηκε σαν πρόταση από τα fashion girls στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης. 

Διάβασε ακόμα: 6 τάσεις που εντοπίσαμε ήδη στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

tent dress Copenhagen fashion week

tend dress Copenhagen fashion week

Τα tent dress -αυτά τα ογκώδη trapeze φορέματα που μοιάζουν με πανιά- και μας καλύπτουν από πάνω μέχρι κάτω άρχισαν να κερδίζουν όλο και περισσότερες fans της ελίτ που αισθάνθηκαν φορώντας τα αυτή την άνεση και την θαλμπωρή, λες και σκεπάστηκαν στον καναπέ του σπιτιού τους με ένα δροσερό σεντόνι.

Φυσικά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν άργησαν να το ''μυριστούν'' τα μεγαθήρια της high street που δεν δίστασαν να σπαταλήσουν πολλά μέτρα ύφασμα και να το προσθέσουν στις συλλογές τους.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα mules από το Zara κοστίζουν 50 ευρώ και ήταν παντού στην εβδομάδα μόδας

 

Home