Thumbnail

H Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει το κομμάτι που θα αντικαταστήσει την slip φούστα μας H Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει το κομμάτι που θα αντικαταστήσει την slip φούστα μας

Είναι μια τάση που έχει πιάσει το ραντάρ μας εδώ και κάποιες μέρες...
Το νέο στο ''προλάβαμε'' εδώ και κάποιες μέρες και πλέον τα μεγάλα ονόματα της μόδας έρχονται να στο επιβεβαιώσουν. Τις ριχτές σατέν φούστες των 90s που είδαμε να κατακτούν το καλοκαίρι μας έρχεται να αντικαταστήσει ένα ντένιμ κομμάτι από τα 00s.

Ο λόγος φυσικά για την midi ντένιμ φούστα που ήδη φόρεσαν αρκετά insta-girls για να μας πείσουν να την συμπεριλάβουμε στην shopping list μας.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η φούστα είναι το κομμάτι που δεν περίμενες ότι θα επιστρέψει...

Η Rosie Huntington-Whiteley ήρθε αυτές τις μέρες με μια ανάρτησή της στο Instagram να κατοχυρώσει τη νέα τάση. Σε ένα #OOTD post το διάσημο κορίτσι της μόδας μάς έδειξε το μίνιμαλ σύνολό της πείθοντάς μας ότι η ντένιμ φούστα με μήκος κάτω από το γόνατο είναι η τέλεια λύση για να ανανεώσουμε το στυλ μας μετά τις διακοπές και να μπούμε σε φθινοπωρινή διάθεση από τώρα αποδεικνύοντας πόσο ενημερωμένες είμαστε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filming @roseinc content all day today with two very special ladies. Can you guess who? ?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Σε πιο ''σκληρό'' ύφασμα από την αντίστοιχη slip skirt του καλοκαιριού, χωρίς όμως να δείχνει πολύ ''χειμερινή'' είναι η τέλεια πρόταση για τα looks της νέας σεζόν και μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με τα πιο καλοκαιρινά κομμάτια. Η Rosie επέλεξε ένα πιο ξεπλυμμένο ντένιμ για την εποχή, το οποίο συνδύασε με το αγαπημένο της μπεζ body από τα Zara -το οποίο την είδαμε να φοράει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή την εποχή, ενώ διατήρησε το μίνιμαλ στυλ της με δύο σταρ κομμάτια της σεζόν από τον οίκο Bottega Veneta, την pouch bag και τα διχτυωτά heels του οίκου, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα γυαλιά ηλίου Celine.

Για τις πιο δροσερές μέρες μια ζακέτα ή ένα blazer και ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο είναι η τέλεια λύση για να δώσεις στη στιγμή στο συγκεκριμένο κομμάτι μια πιο φθινοπωρινή εκδοχή.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα ''it'' bag που κρατάνε ήδη όλες οι influencers στο Instagram

Home