Thumbnail

Το σουτιέν αξίας 470 ευρώ που φόρεσε η Katie Holmes έγινε sold out μέσα σε μία ώρα Το σουτιέν αξίας 470 ευρώ που φόρεσε η Katie Holmes έγινε sold out μέσα σε μία ώρα

Υπάρχουν και κάποια τρελλά fashion victims εκεί έξω...
Σε μια πολύ καλά προγραμματισμένη στιγμή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Katie Holmes άφησε πριν λίγες μέρες να φανεί ''καταλάθος'' το σουτιέν της. Αποτέλεσμα, αυτό να ξεπουλήσει μέσα σε μια ώρα.

Η ηθοποιός βγήκε με την κόρη της, Suri Cruz για shopping και εκεί που η γυναίκα σήκωσε το χέρι να σταματήσει ένα ταξί στη μέση του δρόμου, -ουπς!- φάνηκε το σουτιέν της. Οκ, θα μου πεις, σε όλες μπορεί να συμβεί. 

Διάβασε ακόμα: Το πλύνε-βάλε body της Rosie Huntington-Whiteley είναι Zara και κοστίζει 13 ευρώ

Αυτό όμως που συνέβη στην Katie, δεν το λες και συνηθισμένο, αφού το εσώρουχο από κασμίρ των 470 ευρώ, έγινε sold out την ίδια ώρα κιόλας.

Katie Holmes bra

Η αλήθεια είναι πως η μίνιμαλ και κομψή εμφάνιση της ηθοποιού με μια κασμιρένια ζακέτα σε γήινη απόχρωση, μπλε τζιν και μαύρα mules ήταν η ιδανική πρόταση για τις πρώιμες φθινοπωρινές μέρες, και το ασορτί σουτιέν της που φαινόταν μέσα από το ντεκολτέ ήταν ένα πανέξυπνο και σέξι στιλιστικό τρικ.

Ο συνδυασμός με το πλεκτό σουτιέν στην ίδια απόχρωση -που πληροφοριακά δεν έδειχνε καθόλου μα καθόλου προκλητικό- ενθουσίασε τις γυναίκες και το πλεκτό bralette, με τιράντες, σε bandeau στιλ έγινε ανάρπαστο.

Το brand Κhaite κρύβεται πίσω από αυτό το στιλάτο σύνολο και το σουτιέν ΕDA από τη νέα του συλλογή, μπορείς να το βρεις εδώ.

Katie Holmes bra

Διάβασε ακόμα: Μπορεί να λιώνεις από τη ζέστη, όμως αυτό το παλτό από το Topshop πρέπει να το δεις

 

Home