Thumbnail

Πώς θα ''φροντίσεις'' το κασμιρένιο πουλόβερ σου Πώς θα ''φροντίσεις'' το κασμιρένιο πουλόβερ σου

Tips για να διατηρήσεις σε άψογη κατάσταση το luxury διαχρονικό κομμάτι του χειμώνα
Το κασμιρένιο πουλόβερ είναι σίγουρα στοιχείο πολυτέλειας και κομψότητας για όσες το προτιμούν και σίγουρα αναβαθμίζει ακόμη και ένα βασικό μπλε τζιν.

Δεν είναι τυχαίο που το κασμίρ μπορεί να προσδώσει φινέτσα στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Και σίγουρα η αξία του δεν μας επιτρέπει να έχουμε ένα ''μάτσο'' στη ντουλάπα μας. Γι' αυτό και τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας... 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα παπούτσια που δεν φοράνε ποτέ οι παριζιάνες

1. Πλύσιμο

Προμηθεύσου ένα ειδικό απορρυπαντικό για ευαίσθητα-πλεκτά και πλύνε τα στο χέρι σε κρύο νερό. Αν πάλι επιλέξεις το πλυντήριο τοποθέτησέ τα πρώτα σε μια μαξιλαροθήκη για έξτρα προστασία και προγραμμάτισε την πλύση στα ''ευαίσθητα''. 

2. Στέγνωμα

Δεν τα κρεμάς ποτέ και δεν τα βάζεις ποτέ κοντά σε καλοριφέρ, αλλά κάπου με κανονική θερμοκρασία, ώστε να στεγνώσουν σιγά σιγά! Αφού φύγουν τα πολλά νερά το απλώνεις οριζόντια πάνω σε μια πετσέτα. 

3. Φύλαξη

Αφού σιγουρευτείς ότι έχουν στεγνώσει καλά και δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας στο πλεκτό του κάνεις ένα είδος ''μασάζ'' ώστε να επαναφέρει το σχήμα του μετά την ταλαιπωρία στο πλύσιμο. Έπειτα το τακτοποιείς στην ντουλάπα σου.

Διάβασε ακόμα: Πώς να φορέσεις το φούτερ σου στο γραφείο;

Home