Thumbnail

Το animal print καλά κρατεί... Το animal print καλά κρατεί...

Δες τα fresh looks που προτείνουν οι influencers στη Νέα Υόρκη
Ίσως πίστεψες ότι μετά από τις γερές δόσεις της περσινής χρονιάς, θα αρχίσει να ξεθωριάζει δίνοντας ίσως την θέση του σε ένα άλλο χειμερινό μοτίβο... Η επέλαση όμως του animal print μάλλον δεν σταμάτησε στην περσινή σεζόν αλλά συνεχίζει δυνατά και το φετινό φθινόπωρο.

Ή τουλάχιστο αυτό μας δήλωσαν οι influencers στους δρόμους της Νεας Υόρκης ήδη από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μόδας. Από τις ρίγες της ζέβρας στα snakeskin εφέ αυτό το μοτίβο δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητο, όχι μόνο ενισχύοντας κάθε look αλλά και λειτουργώντας ως βάση για να δημιουργήσουμε ένα eye-catching σύνολο.

Εμείς εντοπίσαμε τις showgoers, που κατέθεσαν νέες φρέσκιες προτάσεις styling και σου τις παραδίδουμε για έμπνευση...

Διάβασε ακόμα: Οι πιο επιδραστικές γυναίκες του street fashion προσγειώθηκαν στο Μεγάλο Μήλο για την εβδομάδα μόδας

Ένα ''τολμηρό'' πάντρεμα με ένα printed σύνολο σε πορτοκαλί αποχρώσεις και python print παλτό, σίγουρα θα αποδείξει το fashion sense σου.

animal print trend

 

Οι ολόσωμες φόρμες του εργάτη είχαν τεράστια απήχηση αυτή τη φορά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ένα ζευγάρι python print γόβες σίγουρα θα αναβαθμίσει το cool κομμάτι.

animal print trend

 

Ένα παλτό σε tiger μοτίβο συνδυασμένο με vintage style μαύρα αξεσουάρ είναι η τέλεια συνταγή για ένα ρετρό στυλ.

animal print trend

 

Για ένα πιο μίνιμαλ σύνολο συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με ένα ζευγάρι zebra print γόβες.

animal print trend

 

Τα κλασσικά κομμάτια είναι η καλύτερη λύση για να δημιουργήσεις μια τέλεια ισορροπία αν επιλέξεις ένα έντονο animal print συνδυασμό. Το tiger print top συνδυασμένο με snakeskin φούστα δείχνει να ''ησυχάζει'' με ένα μπεζ blazer και μαύρα μποτάκια.

animal print trend fall 2020

 

Αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ, δεν χρειάζεται να τα παρατάς... Ένα ψηλόμεσο παντελόνι στο χρώμα της τερακότας που κερδίζει στην φθινοπωρινή παλέτα με ένα πουκάμισο σε zebra print σίγουρα θα σε καλύψει...

animal print trend street fashion fall 2020

 

Διάβασε ακόμα: Bella, Gigi, Hailey... Τα ''it'' models τιμούν τα 70s στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Home