Αυτός είναι ο πιο fresh τρόπος να φορέσεις σήμερα το πουκάμισό σου

Αν λοιπόν σου αρέσουν τα πουκάμισα, τότε αυτό είναι το επόμενο τρικ που θα δοκιμάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε ξεκίνησε η αλήθεια να παίρνει σβάρνα την street μόδα αλλά σίγουρα κάθε ''ενημερωμένο'' κορίτσι της μόδας έχει υποκύψει στη νέα τάση.

Το νέο στυλ λοιπόν θέλει τα περισσότερα κουμπιά ανοιχτά στο κάτω μέρος, έτσι ώστε να αφήνουμε να φαίνεται λίγο γυμνό σώμα, ενώ ταυτόχρονα να δείχνουμε και cool χωρίς να φαίνεται ότι νοιαζόμαστε ιδιαίτερα για ένα τακτοποιημένο σύνολο.

Με αυτό το πανεύκολο ''κόλπο'' δίνουμε ζωή σε ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και ανανεώνουμε στη στιγμή τα φθινοπωρινά μας looks χωρίς κανένα κόστος. Δες λοιπόν πως υιοθέτησαν αυτή τη φρέσκια πρόταση οι διάσημες instagrammers και θα καταλάβεις...

Διάβασε ακόμα: Η fashion editor σου βρήκε το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αγοράσεις για το Φθινόπωρο

1. Ένα printed oversized κοντομάνικο πουκάμισο συνδυασμένο με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή σε ένα φθινοπωρινό χρώμα και αθλητικά παπούτσια είναι μια τέλεια πρόταση για τα sporty chic σύνολα του Φθινοπώρου.

 

2. Με τα δερμάτινα κομμάτια να έχουν απενεχοποιηθεί ακόμα και στις πιο θερμές μέρες του φθινοπώρου,  ένα faux δερμάτινο πουκάμισο είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης των πιο light υφασμάτων του καλοκαιριού. Επίλεξε ένα σε χακί χρώμα με την μαύρη τζιν βερμούδα σου για ένα edgy look. 

 

3. Με την ίδια λογική μπορείς να δημιουργήσεις και ένα κρεμ σύνολο, συνδυάζοντας με την πλισέ flowy φούστα σου ένα πουκάμισο σε πιο βαρύ ύφασμα και άσπρες μπότες, για τις πιο δροσερές ημέρες της εποχής.

 

4. Με το animal print να μας υπενθυμίζει την δύναμή του αυτή την εποχή στους δρόμους της Νέας Υόρκης ένα πουκάμισο στο μαυρόασπρο μοτίβο της ζέβρας συνδυασμένο με λευκό τζιν, είναι η ιδανική πρόταση για τώρα ώστε να δείξεις πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι χωρίς να λιώνεις από την ζέστη.

 

5. Δημιούργησε ένα έντονο σύνολο με κλασσικά κομμάτια σε αυστηρή γραμμή και άφησε ξεκούμπωτο το πουκάμισό σου για να δώσεις ένα πιο χαλαρό ύφος στην εμφάνισή του.

 

6. Ένα look με ανδρόγυνα κομμάτια θα δείξει σίγουρα πιο θηλυκό και σέξι αν αφήσεις ξεκούμπωτο το oversized Oxford πουκάμισό σου πάνω από το chino χακί παντελόνι σου.

 

7. Ποιός είπε ότι τα τροπικά μοτίβα είναι μόνο για τις μέρες των διακοπών... Επίλεξε ένα πουκάμισο σε πιο σκούρες φθινοπωρινές αποχρώσεις και συνδύασέ το με το μπλε τζιν σου για ένα κομψό look ακόμα και στο γραφείο.

 

8. Τα δερμάτινα κομμάτια εξακολουθούν να σου φαίνονται υπερβολικά για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου; Δοκίμασε να συνδυάσει την δερμάτινη φούστα σου με ένα λινό ξεκούμπωτο πουκάμισο ώστε να δώσεις την απαραίτητη ισορροπία και θα διαπιστώσεις ότι το σύνολο σου δείχνει τέλειο για την εποχή.

 

9. Αν πάλι δηλώνεις φαν των basics και δεν μπορείς να αντιστέκεσαι στις εφήμερες τάσεις ένα ξεκούμπωτο ριγέ πουκάμισο με το μπλε κλασσικό τζιν σου, είναι ένας έξυπνος τρόπος να δείχνεις ενημερωμένη και συντονισμένη με τη σεζόν.

Διάβασε ακόμα: Το animal print καλά κρατεί...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ