Δεν είναι λίγα τα fashion girls που βρήκαν την συλλογή της Meghan Markle ''βαρετή''

Σε συνεργασία με τους Jigsaw, John Lewis and Partners, Marks and Spencer και τη φιλή της και σχεδιάστριας μόδας, Misha Nonoo η Δούκισσα του Σάσεξ δημιούργησε ρούχα κομψά και οικονομικά, που κάθε γυναίκα που εργάζεται ή αναζητά εργασία και αναζητά το τέλειο σύνολο για ένα interview.

Η capsule collection περιλαμβάνει τα κομμάτια ένος minimal look: ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα blazer, ένα φόρεμα και μια τσάντα. H Μeghan παρουσίασε χθες για πρώτη φορά την συλλογή της και για εμφάνιση της, επέλεξε να φορέσει η ίδια τα fashion items. Με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο ολοκλήρωσε το δυναμικό στυλ της με ψηλοτάκουνες γόβες της είναι από τον oίκο Manolo Blahnik. 

Μπορεί η συλλογή να κυκλοφορεί για καλό σκοπό, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις fashionistas από το να σπεύσουν να εκφράσουν την άποψή τους για τα πρώτα κομμάτια. Απ' ότι μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τα tweets, δεν ήταν λίγες αυτές που βρήκαν την συλλογή ''βαρετή'', αφού περίμεναν πιο ενδιαφέροντα κομμάτια που θα έκαναν κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή και να την γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Ωστόσο σύμφωνα με την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Meghan στην βρετανική Vogue αυτός ήταν κι ο σκοπός. ''στο πλαίσιο της αναζήτησης εργασίας πολλές προτάσεις από την αγορά δεν ήταν 'οι σωστές στιλιστικές επιλογές, ούτε υπήρχε μεγάλη γκάμα μεγεθών''. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας σειράς από κλασσικές workwear επιλογές.

“Υπάρχει συχνά μια παρανόηση σχετικά με το Smart Works που πολλοί αντιλαμβάνονται ως ένα makeover, μια επίδειξη μόδας ”πριν και μετά “, όπου μια γυναίκα μετατρέπεται μαγικά σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήταν. Αλλά αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι μόνο ανακριβής, αλλά χάνεται και όλο το νόημα. Δεν πρόκειται για ένα παραμύθι. Και στην τελική αν αυτό που αναζητείται είναι μια πολιτιστική αναφορά, ξεχάστε την Σταχτοπούτα - αυτή είναι η ιστορία της Wonder Woman, έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο μεταφορικά και κυριολεκτικά”

Διάβασε ακόμα: Όλα έτοιμα για τη νέα σειρά ρούχων της Meghan Markle που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ