Thumbnail

Έτσι τα δερμάτινα μποτάκια σου θα φαίνονται σαν καινούργια Έτσι τα δερμάτινα μποτάκια σου θα φαίνονται σαν καινούργια

Πώς θα τα ''φροντίσεις'' για να τα φορέσεις και αυτόν τον χειμώνα
Είναι η εποχή που ετοιμαζόμαστε να ''απολαύσουμε'' τα αγαπημένα μας μποτάκια και να κάνουμε τους πιο στιλάτους φθινοπωρινούς συνδυασμούς. Ωστόσο, για να μπορούμε να τα χαιρόμαστε όλο τον χειμώνα ίσως θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες για να δείχνουν ολοκαίνουργια.

Αυτό που σίγουρα δεν θα θέλαμε, είναι αυτά να προδώσουν την εμφάνισή μας γι΄αυτό ας μάθουμε πως θα τα διατηρήσουμε αψεγάδιαστα με κάποια απλά tips

1. O σωστός καθαρισμός θα τα γλιτώσει από την καταστροφή. Ιδιαίτερα αν έχουν βραχεί ή έχουν λερωθεί από τις λάσπες με το που πατήσει το πόδι σου στο σπίτι φρόντισε να τα καθαρίσεις όσο είναι ακόμη νωπά. Με ένα σφουγγαράκι πάρε τα νερά και τις λάσπες και άστα να στεγνώσουν κάπου όλο το βράδυ. Ιδανικά όχι κοντά στο καλοριφέρ!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα παπούτσια που δεν φοράνε ποτέ οι παριζιάνες

2. Ήξερες ότι τα μποτάκια σου χρειάζονται κι αυτά ενυδάτωση. Υπάρχουν ειδικές κρέμες στην αγορά, αλλά μπορείς και με ένα πιο παραδοσιακό απλό τρόπο. Βάλε λοιπόν σε ένα βαμβακερό πανάκι λίγο ελαιόλαδο και σιγά σιγά πέρνα όλο σου το μποτάκι. Άφησέ το να το απορροφήσει. Αυτό το “θρέφει” και το κρατάει μαλακό!

3. Όσο ''εξαρτημένη'' κι αν είσαι από τα βολικά και άνετα μποτάκια σου το να τα φοράς συνέχεια θα σου στερήσει ίσως την χαρά να τα φοράς για πολύ καιρό ακόμα. Απέφυγε την καθημερινή χρήση και μετά από ένα διάστημα άφησέ τα να ξεκουράζονται για 2 μέρες ώστε να ξαναπάρουν το σχήμα τους.

Διάβασε ακόμα: Πράσινο Χρώμα: Πώς να το φορέσεις το φθινόπωρο σύμφωνα με τις fashion insiders

Home