Thumbnail

Fashion & art party Fashion & art party

Ο Τουμάζος Χαραλάμπους και η Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν το THE STUDIO και παρουσιάζουν τα Τ-shirts που δημιούργησαν μαζί!
Ο fashion blogger και δημιουργός, Τουμάζος Χαραλάμπους και η καλλιτέχνης Στέλλα Ίσσα, εγκαινιάζουν επίσημα τον χώρο στον οποίο δημιουργούν, το «The Studio», στις 11 Μαΐου 2018 σ΄ένα ξεχωριστό fashion & art party! 
Την ημέρα του event οι δύο τους θα παρουσιάσουν επίσημα και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, μέσα από μια σειρά από limited edition Τ-shirts που φέρουν την υπογραφή τους και θα κυκλοφορήσουν κάτω από το label TOMMASO x Issa.

Πρόκειται για μια σειρά από έξι διαφορετικά prints σε λευκά Τ-shirts, που συνδυάζουν την τέχνη με τη μόδα, απευθυνόμενα στους art lovers. Στα Τ-shirts απεικονίζονται κάποιες από τις πιο διάσημες και αναγνωρίσιμες μορφές/πρόσωπα στην ιστορία της τέχνης και συνδυάζονται με μοντέρνα και fun στοιχεία, δημιουργώντας μοναδικά collages τα οποία είναι δημιουργίες της Στέλλας Ίσσα, ενώ παράλληλα η επιλογή των υφασμάτων και ο σχεδιασμός έγινε από τον Τουμάζο Χαραλάμπους. Τα συλλεκτικά αυτά Τ-shirts είναι φτιαγμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας και θα διατίθενται προς πώληση την ημέρα των εγκαινίων του «The Studio», με 15% έκπτωση

τομαζος χαραλάμπους

Παράλληλα, οι δύο τους θα παρουσιάσουν τις προσωπικές τους συλλογές. Ο Τουμάζος Χαραλάμπους θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, που φέρει τον τίτλο «Intrépide» και αποτελείται από ανδρικά κουστούμια, Τ-shirts και βερμούδες. Στη συλλογή κυριαρχούν κυρίως τα παστέλ χρώματα, ενώ δεν λείπουν τα καρό και ριγέ μοτίβα, οι κλασσικές γραμμές σε fun χρωματισμούς και οι διακριτικές λεπτομέρειες.

 

Η Στέλλα Ίσσα από την πλευρά της, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τους πίνακές, κάτω από την ενότητα «Abstract yet Figurative», οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από το γυναικείο σώμα. Παρόλο που τα έργα της είναι αφηρημένα, η Στέλλα εξερευνά την ανθρώπινη φιγούρα

 

Abstract yet figurative, at the @the______studio .

A post shared by Stella Issa (@artissa_studio) on

Το event πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Cal Creative Communication.   στις 11 Μαΐου, από τις 19.00 μέχρι τις 22.00 στο The Studio (Στυλιανού Αποστολίδη 7 στη Λάρνακα, 6021). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 99474334 & 96552440. 

H σελίδα του Τομάζου Χαραλάμπους στο Instagram 

Η σελίδα της Στελλας Ίσσα στο Instagram 

 

Home