Thumbnail

O Matthew Zorpas μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του O Matthew Zorpas μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του

Από τους πιο επιτυχημένους influencer στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο
Ο Matthew Zorpas κατέχει τον τίτλο του Νo1 blogger στο Ηνωµένο Βασίλειο. Είναι ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο, ενώ μετρά πάνω από 190 χιλιάδες followers στο Instagram κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο Matthew Zorpas, θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία. Κατέχει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και Μεταπτυχιακό στον τομέα των «Global Media» από το London School of Economics. Διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια στην Αγγλία όπως, το Istituto Marangoni και το Winchester School of Arts, τα μαθήματα «luxury management» και «digital communications».

Τον Ιούλιο του 2012, ο Matthew Ζοrpas αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του blog, «Τhe Gentleman Blogger».

Ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της Vivienne Westwood και του Saatchi and Saatchi, advertising agency, δούλεψε για το Britain’s Next Top Model αλλά και το Βritish Fashion Council που είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου. Υπήρξε ο επίσημος εκπρόσωπος της εταιρείας αυτοκινήτων Mini στο Λονδίνο, Coach UK ambassador, Bentley, Hugo BOSS, Harrods, Tods, LabSeries, Johnnie Walker, Hackett, Massimo Dutti, Clinique, Montblanc και Bicester Village. Επίσης συνεργάστηκε με τα brands IWC Schaffhausen, Dsquared και Gianfranco Ferre Fragrance.

Έχει συνεργαστεί με το Τουριστικό Συμβούλιο των Καναρίων Νήσων, το InterContinental Hotels & Resorts και το Jumeirah Hotel & Resorts. Υπήρξε Global Ambassador της Nespresso, ενώ προωθεί την επέκταση των αγορών Heathrow Duty-Free στο Terminal 5.

 

Την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, στις 18:00, το Τμήμα Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα φιλοξενήσει τον Μr Gentleman Blogger, Matthew Zorpas στο αμφιθέατρο του Cine Studio του Πανεπιστημίου δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί για τις βάσεις του Influencer Marketing, αλλά και για το entrepreneurship.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ελληνική τράπεζα. 

hellenic logo

Home