Thumbnail

Αυτή η χειμωνιάτικη τάση είναι ό,τι πιο κομψό υπάρχει αυτή τη στιγμή Αυτή η χειμωνιάτικη τάση είναι ό,τι πιο κομψό υπάρχει αυτή τη στιγμή

Η αγαπημένη εμμονή των fashionista
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει ποια είναι τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Είναι παντού, στους δρόμους και στο feed μας στα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.

Για φέτος δεν είναι μόνο τα animal print που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε βιτρίνες και εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Το αντίπαλο δέος επιβάλλει την κυριαρχία του και έχει και αυτό αμέτρητες οπαδούς. Διαχρονικό, chic και ταυτισμένο με το βρετανικό στιλ.

Σε συνέχεια της περσινής του δημοτικότητας, το ταρτάν καρό είναι πιο hot από ποτέ. Το 2018 επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο συναρπαστικά, συχνά, με τα πιο ζωντανά χρώματα. Παντελόνια και φούστες κάνουν κάθε λουκ να δείχνει ρετρό.

Τα πανωφόρια και παλτό με το κλασικό pattern θα σε κάνουν να αισθανθείς cosy μέσα στο κρύο. Αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα καρό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα, τότε ίσως είναι ο καιρός να αποκτήσεις ένα. Για στιλάτες εμφανίσεις στο κρύο και στιλ αντάξιο ενός British It girl.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα κομμάτια, δες τα εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mumbo jumbo ???#strathberry #fallfashion

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She means business @petarpetrovvienna @wandler ?

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Πηγή 

Home