Thumbnail

Η πρώην σύζυγος επώνυμου Κύπριου έβγαλε τη σιλικόνη απ' το στήθος και μας το έδειξε! (Φώτος) Η πρώην σύζυγος επώνυμου Κύπριου έβγαλε τη σιλικόνη απ' το στήθος και μας το έδειξε! (Φώτος)

Δες καρέ καρέ τη διαδικασία... τέλος τα μεγάλα στήθη! 
Ο χωρισμός τους έγινε πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης, ενώ η εξέλιξη της σχέσης τους είναι αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Ο λόγος για την Jennifer Stano και τον Κύπριο δισεκατομμυριούχο Κύπριο επιχειρηματία Άλκη Δαυίδ, που χώρισαν πριν λίγους μήνες.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, που μέσα από τα social media τους ανέβαζαν συνεχώς αποκαλυπτικά στιγμιότυπα, από την καθημερινότητά τους. 

Μετά τον χωρισμό τους, η σέξι Jennifer σόκαρε τους πάντες, μιας και αποκάλυψε πως διατηρεί σχέση με την κολλητή της Dannielle Tortorello, με τις φωτογραφίες τους στο instagram να γίνονται talk of the town! 

 

H Jennifer Stano ωστόσο, αυτές τις ημέρες προχώρησε στην αφαίρεση των επιθεμάτων σιλικόνης από το στήθος της. Η ίδια είχε βάλει  επιθέματα σιλικόνης πριν από μερικά χρόνια όμως κάποια στιγμή αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν άρχισε να μην μπορεί να πάρει ανάσα. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, μετάνιωσε πραγματικά για τη σιλικόνη που είχε βάλει πριν 9 χρόνια και τώρα προτρέπει τις γυναίκες να μην κάνουν πλαστικές στήθους. 

Δες τις αναρτήσεις της από το χειρουργείο: 

Διάβασε επίσης:

Η πρώην σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία, είναι πλέον ζευγάρι με την κολλητή της! (Φώτος)

 

Home