Thumbnail

Αγγελική Ηλιάδη: Εισήχθη στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου! (Φώτο) Αγγελική Ηλιάδη: Εισήχθη στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου! (Φώτο)

Τι συμβαίνει με την υγεία της γνωστής τραγουδίστριας;
Είναι από τις πιο σέξι λαϊκές τραγουδίστριες, που καταφέρνει και συνδυάζει μοναδικά την επαγγελματική της πορεία αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα. 

Η εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη, μέσα από ένα instastory, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια που ζει.

Η ίδια τον τελευταίο καιρό καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με την υγεία της καθώς διαγνώστηκε πριν από μερικές ημέρες με όγκο και προέβη σε χειρουργείο προκειμένου να τον αφαιρέσει.

Μέσα από το instastory της, είδαμε να ευχαριστεί δημόσια τη γιατρό της, και τόνισε πως θα προσπαθήσει να μείνει δυνατή και θαρραλέα σε όλο αυτό που περνάει. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν" η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, είναι καλά στην υγεία της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Αξίζει να σημειωθεί, πως θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διαβάστε επίσης:

Διάσημες Ελληνίδες με τα σέξι - άγνωστα- αδέρφια τους!

Κύπρια εστεμμένη χώρισε με τον ποδοσφαιριστή σύντροφο της! (Φώτος)

 

 

 

Home