Thumbnail

Οι τάσεις που αποκάλυψαν οι influencers στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο Οι τάσεις που αποκάλυψαν οι influencers στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Ξεσηκώσαμε τις καλύτερες στιλιστικές προτάσεις
Οι παστέλ συνδυασμοί και τα δυναμικά μπεζ σύνολα παλεύουν με τα παιχνιδιάρικα μοτίβα και το βινύλ στους δρόμους του Μιλάνου.

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στο Παρίσι, με το σόου του οίκου Dior να έχει σημάνει από χθες την έναρξη της εβδομάδας μόδας, όμως ακόμη παραμιλάμε για κάθε street look που είδαμε στο Μιλάνο. Στην πόλη των pasta και της Gucci, οι showgoers ''εκφράστηκαν'' για ακόμα μια φορά χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, και έδωσαν ρέστα στον μαξιμαλισμό εκεί όπου ''επιτρέπεται'' κάθε είδους υπερβολή. 

Αποφασίσαμε λοιπόν να πούμε ''Ciao'' στην μητρόπολη της μόδας κάνοντας μια ανασκόπηση στις καλύτερες στιγμές που μας χάρισαν τα διάσημα κορίτσια του Instagram, οι editors και οι influencers και να καταγράψουμε τις τάσεις που μας προτείνουν για την εποχή. Ταυτόχρονα, εμπνεόμαστε με τα πιο τολμηρά σύνολα και παρασυρόμαστε σε fresh συνδυασμούς για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Δυναμικά Μπεζ

milan street fashion 2019 beige

Παστέλ Συνδυασμοί

milan fashion week street fashion pastels 2019

Η... chic φόρμα του εργάτη

milan fashion week street fashion

Η εισβολή των πορτοκαλί

milan fashion week street fashion 2019 orange

Καμπαρντίνα για... τις εντυπώσεις

milan fashion week trench street fashion 2019

 

Home