Thumbnail

Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβή μικροσκοπική τσάντα του κόσμου Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβή μικροσκοπική τσάντα του κόσμου

Την είδαμε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και ίσα που την προσέξαμε
Και 5 αστεία πράγματα που θα μπορούσαν να χωρέσουν σ' αυτήν.

Είναι αυτό που λένε, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Κάτι ανάλογο συνέβει με την περίπτωση του Simon Porte Jacquemus, που παρουσίασε την νέα του συλλογή στο Παρίσι και βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προκαλέσει αίσθηση. 

Ο σχεδιαστής που τις τελευταίες σεζόν έκανε τους editors της μόδας να τον προσέξουν και τα πιο διάσημα ''it'' girls να τον ''ακολουθήσουν'' όχι τόσο για τα ρούχα που ανεβάζει στην πασαρέλα αλλά για τις υπερβολικά τεράστιες ή ιδιαίτερα μικρές τσάντες που τα συνοδεύουν, αυτή τη σεζόν φρόντισε να κάνει την ανατροπή και να το... παρακάνει.

jacquemus chiquito bag

Η νέα του συλλογή με τίτλο ''Le Collectionneuse'' εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία του 1967 περιλάμβανε όπως πάντα τα χαρακτηριστικά του κομμάτια με την τσαντούλα 'Chiquito' να επιστρέφει στην πιο μικροσκοπική εκδοχή που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ποτέ! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τα σκουλαρίκια που φορούσαν τα μοντέλα που τις κρατούσαν ήταν μεγαλύτερα.

Ο Jacquemus όμως πέτυχε τον σκοπό του, και μέσα σε λίγα λεπτά η τσαντούλα του έγινε viral με τα κορίτσια της μόδας να κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσαν να βάλουν σ' αυτήν.

Jacquemus fall 2019

Μερικές από τις χιουμοριστικές προτάσεις που μας έφτιαξαν την διάθεση ήταν μια τσίχλα μέντα για καθαρή αναπνοή, δύο depon, ένα δίευρο, τσιμπιδάκια μαλλιών σε περίπτωση που έχεις bad hair day και τo πραγματάκια για την αφαίρεση της sim card από το κινητό σου.

jacquemus chiquito bag

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο show του οίκου στο Παρίσι παρέλαβαν μαζί με την πρόσκληση και μια ''Mini Chiquito'', δεν περίμεναν όμως να την δουν λίγες μέρες αργότερα στην πασαρέλα.

Home