Thumbnail

5 τρόποι να φορέσεις το λευκό χρώμα τώρα! 5 τρόποι να φορέσεις το λευκό χρώμα τώρα!

Τα κορίτσια στο Μιλάνο σου δείχνουν το σωστό styling
Κάποια κορίτσια στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο πήγαν κόντρα στα φλουό χρώματα της εποχής.

Και πιστέψτε με, αυτό δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό. Γιατί βλέπεις, εκεί που κοντέψαμε να πνιγούμε από τα πορτοκαλί και τα κίτρινα της εποχής, ήρθαν ευτυχώς και μας έσωσαν τα λευκά σύνολα που πολλές κυρίες της μόδας επέλεξαν μάλιστα να φορέσουν σε total looks, χαρίζοντάς μια ανάσα στην street μόδα.

Και μιας και το Μιλάνο δεν χαρίζεται σε οτιδήποτε μίνιμαλ οι influencers που τα προτίμησαν φρόντισαν να εντυπωσιάσουν, το ίδιο ή και περισσότερο από τις υπόλοιπες. Με το κατάλληλο styling λοιπόν κατάφεραν να προκαλέσουν αίσθηση προτείνοντάς μας ταυτόχρονα μια σειρά από φρέσκιες ιδέες για να τις ακολουθήσουμε.

1. Δημιούργησε ένα σπορ σύνολο με πλατύ παντελόνι και πουκάμισο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με αθλητικά παπούτσια και μαλλιά μαζεμένα προς τα πίσω.

Milan Fashion Week street style 2019

2. Ένα λευκό φόρεμα σε pencil γραμμή συνδυασμένο με μπεζ καμπαρντίνα σε πιο loose γραμμή και τσαντάκι μέσης φορεμένο χιαστί είναι η κατάλληλη συνταγή για μια modern εμφάνιση στο γραφείο.

Milan Fashion Week street fashion 2019

3. Ένα λευκό ριγέ tuxedo δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Milan Fashion Week street fashion 2019

4.Αν ακόμη επιθυμείς να δώσεις λίγο χρώμα στην εμφάνισή σου οι γραμμές του ουράνιου τόξου στο λευκό σου σύνολο είναι ό,τι πιο fresh σου προτείνουμε.

Milan Fashion Week street fashion

5.Το western look μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό, όχι όμως όταν το ''ακολουθήσεις'' με ένα λευκό σύνολο. Φόρεσε λοιπόν το λευκό σου pantsuit με μια καμπαρντίνα και καπέλο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με καουμπόϊκα μποτάκια. 

milan fashion week white 2019

Home