Thumbnail

Η Grace Jones στα 70 της στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger Η Grace Jones στα 70 της στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger

Ageless...
Xόρεψε σε όλη την πασαρέλα, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σόου, που άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα πριν την καταχειροκροτήσει.

Ένας ύμνος στην διαφορετικότητα ήταν το σόου του Tommy Hilfiger, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι.

Ο αμερικανός σχεδιαστής σε συνεργασία με την Zendaya αυτή τη φορά, και όχι με την Gigi Hadid παρουσίασε μια συλλογή βγαλμένη από τα 70s και 80s.

Το θέμα του σόου ήταν disco και η κολεξιόν Tommy x Zendaya είναι εμπνευσμένη από το σόου του 1973 «Battle of Versailles». Το εμβληματικό σόου έβαλε στον χάρτη την αμερικανική μόδα ενώ χρησιμοποίησε μαύρα μοντέλα, κάτι που ήταν σπάνιο εκείνη την εποχή.

Το μυστικό όπλο του φετινού σόου ήταν η εμφάνιση του super model και τραγουδίστριας Grace Jones.

grace jones tommy hilfiger

Το iconic μοντέλο είχε εμφανιστεί και στο original show, ενώ αυτή τη φορά έκλεισε το σόου ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Pull Up to the Bumper».

Grace Jones Zendaya

Στα 70 της χρόνια, με αψεγάδιαστη σιλουέτα, τα «έσπασε», φορώντας ένα χρυσό κορμάκι με μια τεράστια ζώνη, ένα μεταλλιζέ ριγέ σακάκι και κόκκινες over the knee μπότες, ενώ είχε τα κοντά μαλλιά της ράστα.Το ageless μοντέλο χόρεψε σε όλη την πασαρέλα, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σόου, που άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα πριν την καταχειροκροτήσει.

Δείτε εδώ ολόκληρο το σόου και την εμφάνιση της Grace Jones

Home