Βρήκαμε την υπέροχη μπλούζα της Kate Middleton

Αν και στις δημόσιες επίσημες εμφανίσεις της η Δούκισσα του Cambridge προτιμά συνήθως κομψά φορέματα και παλτό μέχρι το γόνατο, στις σπάνιες περιπτώσεις που επιλέγει να φορέσει παντελόνι είναι για μια χαλαρή βόλτα με τα παιδιά, και τότε συνήθως την βλέπουμε με τζιν.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα η Kate Middleton δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ψηλόμεσα παντελόνια που οφείλουμε να πούμε πως ταιριάζουν φανταστικά στην ψηλόλιγνη σιλουέτα της. Και η χθεσινή της εμφάνιση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όσους παρακολουθούν την στιλιστική της διαδρομή.

Με ψηλόμεση παντελόνα του brand Jigsaw την οποία συνδύασε με μια φανταστική μεταξωτή μπλούζα με φιόγκο του οίκου Gucci, έδειχνε απίστευτα φινετσάτη όταν κατέφθασε στο Ίδρυμα Henry Fawcett Children’s Centre. H δούκισσα ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες και τσάντα του brand, Aspinal of London, σε μια πιο ανοιχτή παστέλ απόχρωση από αυτή της μπλούζας της, πετυχαίνοντας ένα μοντέρνο συνδυασμό.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η αλλαγή στο στιλ της οφείλετε κατά ένα μέρος και στην Meghan Markle, πάντως ο κόσμος της μόδας δείχνει να επικροτεί αυτή την στροφή σε σύνολα που θα επέλεγε η μοντέρνα γυναίκα του σήμερα.

Όπως και να 'χει εμείς βρήκαμε την μπλούζα που έγινε ανάρπαστη αφού ακόμα είναι διαθέσιμη προς πώληση εδώ.

 

Διάβασε επίσης: Το κοστούμι του Asos που φοράνε οι influencers

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ