Thumbnail

Το στιλιστικό τρικ της πριγκίπισσας Diana είναι ξαφνικά παντού! Το στιλιστικό τρικ της πριγκίπισσας Diana είναι ξαφνικά παντού!

Ανάμεσα στις φαν του και η Kendall Jenner...
Μπορεί να έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Diana εμφανίστηκε με καουμπόϊκες μπότες και φόρμα, όμως το συγκεκριμένο στιλιστικό τρικ δεν ξεχάστηκε από τους λάτρεις της μόδας.

Το εντοπίσαμε στις πρόσφατες επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων οίκων και ήδη το ακολούθησαν διάσημες σταρ του street style και influencers. Το look που μας σύστησε πρώτη η πριγκίπισσα Diana επανήλθε για να υμνήσει το στιλ της, αλλά και ως νέα πρόταση για να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

H Lady D εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα 80s, να φοράει τις καουμπόϊκες μπότες της πάνω από ένα τζιν παντελόνι ενώ αργότερα σε μια επίσκεψή της στο σχολείο των παιδιών της εμφανίστηκε να φοράει την αθλητική της φόρμα μέσα από ένα αντίστοιχο ζευγάρι, και να ολοκληρώνει το look της με blazer, προκαλώντας όπως ήξερε να κάνει πολύ καλά, σάλο στις στήλες της κοσμικής μόδας.

princess diana style trick

princess diana western boots

Από τότε μπορεί να πέρασαν τρεις δεκαετίες, όμως αυτή η τολμηρή για την εποχή στιλιστική πρόταση μνημονεύεται ακόμα από τους λάτρεις του στιλ, και όπως φαίνεται έχει καταγραφεί στα αρχεία της μόδας, με τους σχεδιαστές να την αναβιώνουν φέτος στις πασαρέλες, από την Alberta Ferretti μέχρι τους Zadig&Voltaire.

Alberta Ferretti Fall 2019

Alberta Ferretti Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20

zadig and voltaire fall 2019

Zadig&Voltaire Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20

Χωρίς να ξεφεύγουν εντελώς από την πρόταση της πριγκίπισσας Diana τα κορίτσια της μόδας δεν άργησαν να την υιοθετήσουν δίνοντας μια μοντέρνα ανανεωμένη πινελιά στο look της. Εμείς ξεσηκώσαμε πέντε προτάσεις που ίσως σε πείσουν να την ακολουθήσεις κι εσύ σήμερα κιόλας.

1.Καν' το όπως η Kendall Jenner φορώντας το νάϊλον σπορ παντελόνι σου και φούτερ σε έντονα συγγενικά χρώματα με λευκές καουμπόϊκες μπότες μέχρι το γόνατο.

kendall jenner western boots

2.Φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι σου μέσα από ένα ζευγάρι sock boots.

western boots

3. Δώσε ένα μοντέρνο στιλ στο χαλαρό παντελόνι με τσέπες με ένα ζευγάρι καουμπόϊκες μπότες και το σπορ μπουφάν σου.

western boots street fashion

4. Αν είσαι από τα κορίτσια που ρισκάρουν και σίγουρα καθόλου λάτρης του μίνιμαλ δοκίμασε να συνδυάσεις το λεοπάρ στενό παντελόνι σου μέσα από ένα ζευγάρι μπότες με τρουκ.

street fashion western boots

5. Ακολούθησε την συνταγή της Lady D με τζιν και δώσε ένα θηλυκό ύφος στην εμφάνισή σου με παλτό με ζώνη στη μέση.

western boots princess diana

 

Διάβασε επίσης: Το maternity style της Σύλβιας Μαυροπούλου είναι... sooo cool!

Home