Thumbnail

8 fresh τρόποι να φορέσεις το κολάν ποδηλασίας αυτή την εποχή 8 fresh τρόποι να φορέσεις το κολάν ποδηλασίας αυτή την εποχή

Το κομμάτι που επιβάλλεται να έχει κάθε fashion girl στη ντουλάπα του
Ήρθε η στιγμή που αν δεν έχεις ''υποκύψει'' ακόμα στην cycling mania του 2019, οφείλεις να το κάνεις! Τα σορτσάκια ποδηλασίας που είδαμε να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στο newsfeed μας από τα Insta-girls, πλέον όχι μόνο είναι παντού, αλλά ''επιβάλλεται'' να τα φορέσεις αν θέλεις να λέγεσαι κορίτσι της μόδας...

Γι' αυτό, καλύτερα να ρίξεις την ευθύνη στην Kim Kardashian, που κατάφερε να κάνει ακόμα και τους μεγάλους οίκους μόδας, όπως τον οίκο Chanel, να υποκύψει στην εμμονή της συνδυάζοντάς τα με τα τουίντ σακάκια του και ψάθινο καπέλο για την Άνοιξη, ενώ στον Miu Miu τα είδαμε σε γκλάμ looks με ασύμμετρες βραδινές μπλούζες και κάλτσες μέχρι το γόνατο. 

Για να μην στα πολυλογώ πλέον τα cycling shorts θα τα βρεις παντού, από τα καταστήματα γρήγορης μόδας, μέχρι τους γνωστούς online shopping προορισμούς, και θα είναι αδύνατο να αντισταθείς. Θα σου 'λεγα λοιπόν από το να προσπαθείς μάταια να αντισταθείς ρίξε μια ματιά στις πιο κάτω street ιδέες και φόρεσέ τα σήμερα κιόλας, πριν εξαπλωθούν παντού και γίνουν ''στολή''.

1.Από τα πιο αγαπημένα looks από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, το animal print εμφανίστηκε ως κάτι καινούργιο ανάμεσα στην παρέλαση από μαύρα biker shorts για τις πιο τολμηρές. Συνδυασμένο μάλιστα με μαύρο τοπ και μπεζ oversized blazer, μαύρα ψηλά μυτερά μποτάκια και τσάντα σε έντονο χρώμα το βρήκαμε suber chic! 

biker shorts animal print

2.Κάνε ένα συνδυασμό με τα φλουό χρώματα της σεζόν και το look σου θα μοιάζει πιο ''επίκαιρο'' από ποτέ.

cycling shorts street style

3.Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνεις το σύνολό σου να δείχνει πιο εκλεπτυσμένο και λιγότερο sporty από το να συνδυάσεις το σορτσάκι σου με τουϊντ σακάκι, όπως το είδαμε άλλωστε και στον οίκο Chanel.

biker shorts tweed jacket

4.Αυτός είναι ένας συνδυασμός τον οποίο σίγουρα θα ''ψήφιζε'' η Kim K. Φόρεσε το μαύρο σορτσάκι ποδηλασίας με ένα μαύρο T-shirts και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ριχτό παλτό και ψηλοτάκουνα.

biker shorts looks

5.Για τις λάτρεις του μίνιμαλ ένα total black look με αυστηρό σακάκι θα αναβαθμίσει αυτόματα την σπορ εμφάνισή σου τις πρωϊνές ώρες.

biker shorts spring looks

6.Θες να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο; Κανένα πρόβλημα. Μια κομψή μπλούζα με φουσκωτά μανίκια, ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια και χρυσά κοσμήματα θα το κάνουν να μοιάζει ''κατάλληλο''.

cycling shorts street style

7.Το σορτσάκι ποδηλασίας μαζί με το αντιανεμικό σακάκι σου θα δείχνουν πολύ πιο cool συνδυασμένα με ένα ζευγάρι sock boots.

biker shorts street fashion

8.Αν θες να διατηρήσεις τον αθλητικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σου χωρίς να φαίνεται ότι μόλις έχεις τελειώσει από κάποιο αγώνα ποδηλασίας, δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα ζευγάρι γόβες με μεσαίο τακούνι και ένα κομψό πουλόβερ.

cycling shorts street style

 

Διάβασε επίσης: Το κοστούμι του Asos που φοράνε οι influencers

 

Home